8.9.2011

muutto muutos

Ensinnäkin pahoittelut etten ole ehtinyt kirjoittelemaan tänne ikuisuuksiin! Viime viikon muutto ikiomaan ihanaan kotiin on vienyt kaiken liikenevän vapaa-ajan, joten blogin päivitys on ollut tehtävälistalla nyt aika häntäpäässä. Myös lomalta paluu töihin on hieman hidastanut muuttolaatikoiden purkamista, ja koti on vielä sisustamisen osalta erittäin keskeneräinen. Paljon on visioita ja ideioita, joiden toteuttaminen vie oman aikansa. Haluan laittaa kodin kauniiksi ajan kanssa ja harkiten. Vaikka yksi Ikean reissu etelään jo tehtiin reilu kaksi viikkoa sitten, on toinen reissu jo suunnitteilla. Koti kun osoittautuikin hieman kuviteltua tilavammaksi, on muutamia huonekaluja vielä hankittava lisää. Parempi näin, kuin että hankitut tavarat eivät olisikaan mahtuneet sinne minne ne suunniteltiin.

Tosiaan kunhan koti alkaa näyttämään kodilta, laittelen tänne kuvia lisää. Tällä hetkellä  uskaltaudun laittamaan kuvan vain makuuhuoneesta, missä sisustus alkaa olemaan hieman sitä mitä pitääkin. Tavarat etsivät kuitenkin paikkaansa, eikä kaikki nyt ole kuvassa viimosen päälle (valokuvakehyksissäkin komeilee huisin hienot kuvat ;D). Hiljaa hyvää tulee, tai näin ainakin toivon.


ps. kuvasta näkee hieman myös tekemäni sängynpäädyn, josta puhuin aiemmin.


5 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä!!!! :)

  T: Kaima etelästä

  VastaaPoista
 2. WOU! Tosi upeeta!! Hienoa! :))) Ei nyt tuu oikein sanaa suusta :D t. elli LPR:sta

  VastaaPoista
 3. Löysin vahingossa blogisi ja ihastuin heti. Aivan ihana koti! Kolusin pikaisesti koko blogin läpi ja en löytänyt juttua sängynpäädystä. Oletko siis itse tehnyt tuon?

  VastaaPoista
 4. Moi. Teillä on kivan näköistä. Siskoni Laura LPR:sta vinkki blogistasi. Minäkin etsiskelin sängynpäätyjuttua... Vinkkaisitko vaikka linkillä. :)

  VastaaPoista
 5. kiitos!:) sängynpäädyn teosta en ole postausta tainnut tehdä, joskus taisin vain kirjoitella aikomuksistani. Valitettavasti sen teosta minulla on vain muutama hassu kuva, joten ihan postusta niistä ei taida saada aikaan. Tässä kuitenkin alla osoite Valkoinen Harmaja blogiin, josta itse sain idean sängynpäädyn tekoon (itse hieman muutin vain mittasuhteita meidän sänkyyn sopivaksi tuon ohjeen mukaisesti):
  http://valkoinenharmaja.blogspot.com/2010/11/kaunis-ja-kaytannollinen-sangynpaaty.html

  VastaaPoista