18.10.2011

valo
Syksy on aina ollut vuodenajoista minulle se mieluisin, vaikka päivät lyhynevät, illat pimenevät ja väsymystä on havaittavissa tuplasti enemmän normaaliin verrattuna. Pidän kuitenkin alkusyksyn tuoksusta, raikkaasta viileästä ilmasta, pimenevistä illoista, kerrospukeutumisesta, villasukista, kynttilöistä, tähdistä.. Syksyn tullen viihdyn kotona ehkä liiankin hyvin ja varsinkin nyt uudessa kodissa kotonaoleminen on jotenkin todella ihanaa.

Rakastan kynttilöitä ja niiden tuomaa tuoksua. Joka syksy päätän, etten tarvitse enää yhtään lyhtyä tai tuikkukippoa kotiini, mutta joka ikinen syksy päädyn ostamaan jotakin pientä uutta koriste-esine valikoimaani ja yllättäen ne usein ovat joko kynttilöitä tai tuikkukipposia. Näin kävi myös tänä syksynä. Menin nimittäin ihastumaan Iittalan uusiin (vai ovatko edes uusia?) suurempiin Kivi-tuikkulyhtyihin ja pakkohan ne oli saada samantien kotia koristamaan. Aiemmin minulla on ollut noita samaisia kipposia puolta pienemmässä koossa värikkäänä versiona, mutta nämä värittömät tuikkuset ovat klassisen ajattomat ja sopivat erinomaisesti meidän kotiin vielä pitkän aikaa.

ps. koti alkaa pikkuhiljaa olemaan melko lailla omannäköinen, joten ehkä lähi aikoina uskaltaudun laittamaan kurkistus-postauksia myös olohuoneen ja kylpyhuoneenkin puolelta.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti