3.11.2011

jokipiin pellava

Materiaalina pellava on aina kuulunut ehdottomasti lemppareihini. Kurkistin Jokipiin Pellavan sivuille ja sieltä löytyi muutamia ihanuuksia keittiöön ja saunaan. Raita- ja ruutukuosilliset keittiöpyyhkeet ja laudeliinat säväyttivät minut yksinkertaisella lookillaan. Tuotteena ne ovat hyvin ajattomia ja materiaalinsa puolesta varmasti erittäin laadukkaita ja kestäviä. Uutuus-tuotteista pongasin hauskat photoprinttiä muistuttavat pärekori- ja halkopinokuosit, jotka kyllä passaisivat ainakin meidän saunaan oikein mainiosti. Myös koripunos-kuosillinen kaitaliina tai keittiönpyyhe sopisivat meidän keittiöön kauniisti.

Pärekoreista puheenollen: jostain syystä olen kovasti tykästänyt perinteikkäisiin pärekoreihin sisustuksellisina tuotteina. Muutaman kerran olen Kuopion torilla katsellut pärekorikauppiaiden tuotteita ja lähellä on ollut etten ole ostanut muutamia koreja kotiini. Syy miksi niitä en siis ole vielä ostanut on siinä, etten osannut päättää minkä kokoisia ja värisiä koreja oikein haluaisin. Valinnanvaraa oli nimittäin jonkin verran!

4 kommenttia:

 1. Pärekori kuosi on upea! Pärekoreista, meillä Lande shopissa mustia http://landebyanna.blogspot.com/p/tuotteet_23.html
  :)ja makeita!

  VastaaPoista
 2. kivalta näyttää nuo teidänkin korit, mutta ehkä isompia kaipailisin meidän huusholliin ja tykkään kyl niistä puun värisistä ehkä enempi. sellaset isot korit säilytykseen ois aika buenot!:)

  VastaaPoista
 3. Googlen kautta eksyin jotakin kautta blogiisi. Kivalta näyttää.

  -Lumi

  ps. Liitin blogisi blogiluettelooni. Ilmoitathan jos haluat sen pois sieltä.

  VastaaPoista
 4. Meille on tulossa isompaakin mallia. :)

  VastaaPoista