18.1.2012

black & white

 

Makuuhuoneessamme on nyt kaikki tavarat löytäneet paikkansa ja kaikki on ojennuksessa! Kyllä hymyilyttää. :)

10 kommenttia:

 1. Hauska nähdä teidän asuntoa ja sisustusta täältä kauempaakin asti. Kivakiva. Ihan on sinun näköistä! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Mistä olet hankkinut ton sängynpäädyn?

  VastaaPoista
 3. kiitokset mukavista kommenteista!:) Sängynpäädyn olen itse tehnyt, apunani avopuolisoni ja hänen isänsä. Idean löysin Valkoinen harmaja-blogista.Mmuutin vain mittasuhteet omaan käyttöön sopiviksi ja kokoaminen tapahtui aika luovasti! ;)

  Tässäpä suora osoite Valkoinen harmaja-blogin sängynpääty postaukseen:
  http://valkoinenharmaja.blogspot.com/2010/11/kaunis-ja-kaytannollinen-sangynpaaty.html

  VastaaPoista
 4. Kivannäköinen ja tyylikäs makuuhuone! :) Löysin juuri blogiisi, ja täytyykin lisätä se suosikkilistaan, niin tulee käytyä useamminkin. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana makuuhuone teillä!!

  Mistä olette hankkinut tuon tapetin? Eikö se olekin Cole&Son:in Woods-tapetti? Saako Suomesta? Muistatko rullahintaa? Itse haluan ko. tapettia ehdottomasti seuraavaan kotiimme! Entä tuo ihana printtitaulu tuossa keskellä -oletko jostain tulostanut vai onko valmistaulu? Mistä olet sen hankkinut?

  Todella kiva blogi sulla, taustalla olen seuraillut :)

  -I-

  VastaaPoista
 6. Kiitos!:)

  Tuota Cole & Son:n Woods-tapettia saa tilattua varmaan jokaisesta tapetteja myyvästä erikoisliikkeestä, myös netistä saa tilattua useasta nettikaupasta. Tapetti maksoi meille muistaakseni noin 84€/rulla. Printtitaulun olen sen sijaan itse tehnyt ja tulostuttanut. Vastaavanlaisia printtejä on nyt paljon näkynyt vähän joka paikassa, joten tuskin on hankalaa löytää valmiina tulosteenakaan.

  VastaaPoista