2.1.2012

työpöydälle tuoli

 


Jokunen kuukausi sitten kaipailin työpöydän kaveriksi Vitran DSW-tuolia. Pidän edelleen kovasti kyseisestä tuotteesta, mutta olen myös alkanut haaveilemaan muista vaihtoehdoista tuon nykyisen jakkaran tilalle. Tuolin ostamista on nyt hieman vauhdittanut se, että koneella istuminen tuottaa nykyisin niska-hartiaseudulle aika paljon hallaa, joten selkänojallinen tuoli olisi lähes välttämätöntä saada. Keräsin muutamia vaihtoehtoja, jotka sopisivat kivasti työpöytäni pariksi. Suosikkeina edelleen Vitran DSW ja DSR sekä Hayn ja Boconcept:n tuolit.

 

Kertokaapa te suosikkinne ja mielipiteenne tuolista?

4 kommenttia:

 1. Kivasti laitettu nuo taulut, nappaanpa tästä idean ;)

  http://cristiinam.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tuohon sopisi parhaiten nro. 3 tai 7. Kaunis tapetti seinällä. Saman tyylinen kuin meillä makkarissa ja työhuoneessa.

  VastaaPoista
 3. Meillä on nuo DSW-tuolit ruokapöydän tuoleina. Niissä on istumakorkeus muutaman sentin totuttua matalampi, joten työtuoliksi voi olla turhan matala. Bertoia-tuolin ottaisin itselleni, jos minkä vain saisin valita, mutta tällä hetkellä jödäri tiedossa oleva asuntolaina hillitsee tuolinostohimoja :)

  Eli Bertoia it is!

  VastaaPoista
 4. Iskun Tenor-tuolit on meillä kuluneet 6 vuodessa aivan repaleiseksi ruokatuoleina. Noiden "nahka" ei pehmene käytössä, vaan halkeilee.

  VastaaPoista