3.2.2012

centre of the home


Kettiömme pääväri on yllätten valkoinen, niinkuin joka puolella asunnossamme. Vajaan puolen vuoden käytön aikana olen ollut enemmän kuin tyytyväinen keittiön tilavuuteen ja runsaaseen säilytystilaan. Meidän taloudessa ei tulisi kuulonkaan, että yläkaapistojen tilalla olisi pelkästään esimerkiksi avohyllyt tai ei kaappeja ollenkaan. Säilytystilaa tarvitaan aina, vaikka astioita ei kahden hengen perheessä paljon olisikaan. Toki kauniilta nuo yläkaapittomat keittiöt näyttävät, mutta olen jossain asioissa aivan liian käytännönihminen valitsemaan ulkonäön käytön edelle. Jos joskus tulevaisuudessa pääsen suunnittelemaan keittiön rakenteita myöten itse, olisi siinä varmaankin yhdistetty avointa tilaa ja kaapistoja yläosaan sekä suuret vetolaatikot alaosaan. Myös haaveena olisi saada saareke ja moderni liesituuletin erillisenä elementtinä. Nämä olisivat toki ollut mahdollista saada nykyiseenkin keittiöön, mutta olisivat ne nostaneet keittiön hintaa turhan paljon. ..Onpahan jotain mistä haaveilla sitten seuraavaan asuntoon. ;)

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis keittiö! Varsinkin tuo seinätarraidea on tosi hyvä.:)

  VastaaPoista
 2. En oikein itse perusta noista niin kovin muodikkaista seinätarroista, mutta tämä on kyllä hieno! :) Ja muutenkin kaunis keittiö teillä. :)

  VastaaPoista
 3. Avohyllyt ovat todella käytännölliset, ei tarvitse aukoa kaappeja (sanoo hän jonka keittiössä ei ole kuin avohyllyjä) ;D

  A*

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen keittiö teillä: moderni, mutta kuitenkin kodikas. Mistä olet hankkinut nuo kivat suola-ja pippuripurkit?

  VastaaPoista
 5. kiitokset mukavista kommenteista! :)

  anna: ne on kyl kivat ne teidän avohyllyt, mutta en itse jaksais olla koko ajan pyyhkimässä astioista pölyjä ja meidän tavarat ei parille hyllylle mahtuis ei mitenkään! :D

  Suola- ja pippuripurkit on ostettu sokoksen koti-ja sisustus puolelta. Ovat meillä käytössä päivittäin!:)

  VastaaPoista
 6. Kaunista! Tyylikästä ja selkeää, mutta silti niin kodikasta. :)

  VastaaPoista