2.2.2012

oleskelua


Kuten olen pariin otteeseen maininnut, on tuo olohuoneemme vielä hieman vaiheessa sisustamisen osalta. Uuden sohvan myötä täytyy vielä kokeilla sohvan paikka tapettiseinää vasten. Hieman hankaluuksia huoneen sisustamiseen tuo toisen suuremman seinän uupuminen, sillä tv-tasolle ei kovinkaan montaa paikkaa huoneesta löydy. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus joko tuunata tuo nykyinen taso valkoiseksi tai sitten ostaa uusi hieman pienempi tv-taso. Hieman nimittäin omaa silmää häiritsee tuo tamminen, jyhkeä taso kaiken vaaleuden keskellä. Toisaalta se passaa hyvin lattian kanssa, mutta olisi se valkoisena huomattavasti raikkaampi. Katsellaan nyt muutama kuukausi mihinkä päin mieli muuttuu.

5 kommenttia:

 1. Teillä on niin hempeetä. :) Mistä hankitte uuden sohvan?

  VastaaPoista
 2. haha :D vai että hempeetä, pehmeitä sävyjä kyllä löytyy. Uus sohva tulee Stemmasta. Pitää kannattaa vähän näitä pienempiäkin yrityksiä, kun Ikeat ja muut suuremmat jyrää niiden yli. Parhaan palvelun ja laadukkaiden tuotteiden vuoksi ollaan nyt ostettu sieltä suurimmat ostokset: keittiön pöytä, sänky ja nyt sohva. :)

  VastaaPoista
 3. Rauhaisa ja harmoninen tunnelma teidän olohuoneessa. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan, hempeällä tarkoitan romanttista/country tyyliä. Meillä on välillä niin miehistä, että pitää kukkasilla tuoda valoa. ;) Kiva kun löytyi uusi sohva läheltä, niin ei tarvitse lähteä kauempaa hakemaan. Meillä automaattisesti Jiin työn takia (ja alennusten, hmph) kallistuttu suurimmissa hankintoissa Ikeaan, luonnollisesti. ;D Toivottavasti nähdään maaliskuussa, mukavaa kevättä ja sisustus vimmaa teille! <3 :)

  VastaaPoista
 5. Heipsis! En malttanut ruveta metsästämään, löytyisikö tuosta sohvapöydästä mitään muuta infoa blogissasi. Mutta mietin, miten ihmeessä nuo lehdet pysyy tuolla välissä? Onko sielläkin lasilevy, vai jokin muu ratkaisu? :))

  VastaaPoista