4.2.2012

tyynyjä tyynyjä

Tyynyt H&M home, Ellos, Hemtex.
Tänään oli siivouspäivä ja samalla lakananvaihtopäivä. Yksi ihanimmista tunteista on kun koti tuoksuu puhtaalle ja saa illalla kääriytyä putipuhtaisiin ja raikkaisiin lakanoihin nukkumaan. Olen myös ahkeroinut viikolla ihan todenteolla ja tuulettanut tuolla -25 asteen pakkasessa kaikki kodin käyttötekstiilit mattoja myöten. Pölypunkit ovat siis saaneet kunnolla kyytiä tuolla hyrrrrr niin kylmässä pakkassäässä. Vaihtaessani tänään lakanoita huomasin, että voisin tarvita muutamia yksivärisiä tyynyliinoja kuosillisten rinnalle. Tuumasta toimeen ja tyynyliinatilaukset lähtivät menemään H&M Home:lta. Muutama yllä olevaan kollaasiin keräämästäni tyynyliinasta päätyivät siis ostoskoriin.

2 kommenttia:

  1. Tyynyjä tyynyjä. Mutta mistä? Olen plarannut nettisivutoja. Kaipaan tv huoneeseen uusia tyynyjä. Sellaisia ei liian tyttömaisia. Valkoisilla nahkasohvilla lojuu koko perhe talven telkkua katsoen. Talomme on modernin kodikas saaristolaistalo. Ranskalais skandinaavinen amerikan rannikkotalojen sekasikiö. Tähtityynyjä en silti halua. En edes kilon paloissa. Auttakaa. Missä on hyvät e kaupat. Multa on pitkä matka kaupoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm..tyynyjä myy melkeimpä kaikki sisustussivustot, joten valinnanavaraa löytyy! Katsoppa esimerkiksi Kodin1, H&M Home, Ellos, Hobbyhall. Näistä löytyy valikoimaa jo aika moneen makuun! Itse olen ostellut ja tilannut tyynynpäällisiä vuosien varrella monestakin eri paikasta, joten kun löydät omat värit ja tyylisi niin kuoseja voi miksailla miten haluaa. Itse ainakin tykkään yhdistää parin-kolmen eri sävyisiä tyynynpäällisiä eri kuoseilla niin antaa kivasti mielenkiintoa sisustukseen.:)

      Poista