13.3.2012

pink tulips


Jo toinen kerta lyhyen ajan sisällä, kun ostan tulppaaneja kotiin. Ja tästähän voisi tulla jopa tapa. Niin paljon ne piristävät ja kaunistavat kotia. En nimittäin kovinkaan usein osta leikkokukkia, sillä niiden elinaika on kovin lyhyt. Niin mukava olisi katsella noita kukkasia pidemmän aikaa, mutta ne väsähtävät alle viikossa. Olisiko vinkkejä siihen, miten tulppaanit saisi pidettyä pidemmän aikaa virkeänä?

Nyt kevään tullen aion ostaa meille pari uutta viherkasvia, sillä edelliset taisivat palentua terassin oven ollessa auki muutaman hetken. Syytän pakkasta, sillä eihän omat viherpeukalot nyt voi olla osallisena yhden helppohoitoisimman kukan kuolemiseen. Jotakin kasvillisuutta kaipailisin ihan pysyvästi meidän kotiin. Jokin pienehkö, helppohoitoinen, muodoltaan suht simppeli kasvi olisi hakusessa. Olisiko ehdotuksia?

1 kommentti:

  1. Tulppaanit on ihania! Ostan niitä melkein viikoittain, mutta sama ongelma että ne kestävät korkeintaan viikon ajan. Vaikka vaihdan kylmän veden ja leikkaan varret. Jostain blogista luin vinkin, että tulppaanien "roikkumista" voi estää sillä että tekee nuppineulalla kukan ja varren yhtymäkohtaan läpipiston.

    Olen myöskin erittäin huono viherpeukalo :) Ainoat kukat jotka minulla on pysyneet hengissä on anopinkielet. Ne ilmeisesti onkin kaikista sitkeimpiä kukkia.

    VastaaPoista