1.5.2012

boheemia


Kuvat Tyylivarkaat-ohjelmasta
Satuin katsomaan pitkästä aikaa Tyylivarkaat-ohjelmaa, jossa muutoskohteena oli vastavalmistuneen kivitalon suuri olohuone. Suosittelen katsomaan tuon jakson täältä, sillä jakso oli poikkeuksellisen inspiroiva! Yllä pari kuvaa muutoskohteesta valmiina. Omaan makuuni tyyli on turhan boheemi ja runsas, mutta pidän sen värikkyydestä ja eri printtien ja tekstiilien rohkeasta yhdistelemisestä.Tuo koti oli kokonaisuudessaan todella tyylikäs, erityisesti musta keittiö ja graafinen makuuhuone olivat lähempänä omaa makuani. Myös tuon jakson "inspiraatio-kohde" oli täynnä oivaltavia sisustusideioita ja persoonallista kädenjälkeä. Katsokaahan siis ihmeessä jakso Katsomosta tai uusintana!

4 kommenttia:

 1. oi että! toi on kyllä NIIIIIN minun makuun!! :)

  VastaaPoista
 2. Tää oli niin mun mieleen koko asunto mutta eritysesti tämä olohuone, mä niin muuttaisin tonne :D

  VastaaPoista
 3. kyllä tuonne voisi itsekin muuttaa!:D itse ehkä karsisin olohuoneesta muutaman tavaran pois ja hieman selkeyttäisin, mutta kaunis on noinkin.:) hieman ehkä erilaista mitä on totuttu täällä pohjoismaissa näkemään?

  VastaaPoista
 4. Katsoin itsekkin pitkästä aikaa Tyylivarkaita ja mainostin myös kyseistä jaksoa siskolleni, sen verran onnistunut sisustus siinä oli tällä kertaa!=)

  VastaaPoista