4.5.2012

postersOlen yrittänyt etsiä tovin näitä Andy Warhol:n trendikkäitä tekstipostereita ja vihdoinkin löysin pari ruotsalaista nettikauppaa, mistä niitä saa tilattua. Pitää hieman noita ruotsinkielentaitoja kaivella jostain syövereistä, sillä tuo tilaaminen on..kröhöm..hieman hankalaa tuolla toisella kotimaisella kielellä. Kovinkaan helposti ei näitä julisteita taida olla saatavilla. Kertokaahan ihmeessä, jos teillä on tietoa esimerkiksi brittiläisestä nettikaupasta joka näitä myy. *olisi aavistuksen helpompaa tuo asioiminen englanniksi*

6 kommenttia:

 1. etkö jakaisi linkkejä lukijoillekin?

  VastaaPoista
 2. Kiinostaisi kovasti tietää mistä löysit ruotsalaiset nettikaupat!=) Minä itse metsästin tovin ruotsalaista nettikauppaa, josta saisi tilattua Olle Eksellin Kakaoögonen posteria. Sain englanniksi hoidettua sähköpostit, ruotsinkielen taito ei olisi riittänyt=) Minkä hintaisia nuo ovat löytämissäsi nettikaupoissa? Itseä kiinostaisi tuo viimeinen.

  VastaaPoista
 3. tässäpä suora linkki postereiden tilaukseen:
  http://www.tradera.com/poster-i-like-boring-things-andy-warhol-moderna-museet--auktion_2305_154780742

  yritin itse tilata tuolta kyseistä posteria, mutta oli turhan hankalaa..lähinnä tuon rekisteröitymisen kanssa tuotti ongelmia, mutta yritän vielä tässä lähipäivinä uudelleen. ilmoitelkaahan saatteko te tilattua tuolta kuinka helposti!

  VastaaPoista
 4. Heip, täällä Moderna Museetissa http://webshop.modernamuseet.se/sv/ on joskus ainakin ollut noita Andyn postereita ja tällä hetkellä siellä on joitakin Olle Eksellin postereita. :)) Sinne siis! :)

  A*

  VastaaPoista
 5. noilla sivuilla surffailin myös muutama päivä sitten, mutta en löytänyt hakemaani.:( nytkään siellä ei näyttänyt olevan warhollia. liekkö loppuneet? mutta kiitos vinkistä anyway! :)

  VastaaPoista
 6. Täällä näitä on myös joskus ollut saatavilla ja toimittavat ympäri maailmaa. Nyt kun itse noita myös etsin niin tuntuu olevan loppu.

  http://www.elephant-life.com/?mode=cate&cbid=343666&csid=0

  VastaaPoista