29.5.2012

terdellä tapahtuuTässäpä muutama kurkistuskuva tämänhetken terassin tilanteesta. Ostimme viime viikolla Ikean avajaispäivänä terassikalusteet ja viikonlopun aikana istuttelin muutaman kukkasen ja Timanttituijan ruukkuihinsa. Kovasti nuo kukat antavat ilmettä ja tuovat kesän fiiliksen terassille. Tarkoituksena olisi istutella noita kesäkukkia pikkuhiljaa vähän kerrassaan, sillä en nyt sitten oikein tiedäkään mitä kaikkia kasveja oikein haluan. Kodin Terra visiitillä mukaan tarttui Murattia ja Afrikantähtiä sekä ihana pinkki kastelukannu. Pajuamppeleihin ajattelin istuttaa joko Pelargoniat tai Lumihiutaletta. Saa nyt nähdä, kun mieli muuttuu koko ajan.

Hauskaa alkanutta viikkoa ja palailen taas ajan kanssa paremmin!

3 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Odotan innolla et pääsen näkemään kaiken luonnossa ;)

  Me istutettiin kanssa noita tuijia ruukkuihin, hieman arveluttaa vaan talvenkestävyys. Samoin on mietinnässä muiden penkkien kasvit. Itse aikamoisena viher(tai oikeammin poro)peukalona en oikein hallitse näitä kasvihommeleita XD

  - Maarit

  VastaaPoista
 2. Höh, julkaisi tuon ylläolevan sitten anonyyminä vaikka mielestäni olin kirjautunut! :)))

  VastaaPoista
 3. kiitoos! :) niin en osaa itekään yhtään sanoa, et kestääkö nuo tuijat talven yli. meinasin kokeilla huputtaa ne harsolla, jospa se auttais. teidän täytyy tulla nyt sitten kylään joku viikonloppu niin näette mitäkä ollaan täällä saatu aikaan! :D mukava olis nähdä!

  VastaaPoista