13.6.2012

kesä!


Pahoittelut hiljaiselosta. On ollut kaikenlaista kiirettä ja puuhaa, joten blogin päivitys on taasen jäänyt toissijalle. Aurinko on saanut oleilemaan ulkona ja terassin sisustus on vienyt myöskin paljon vapaa-ajasta. Nyt näyttäisi kuitenkin melko valmiilta terassin osalta ja seuraava projekti olisikin saada pihamaalle jotain kasvamaan.

Kuten kuvista näkyy, muuttuivat suunnitelmani aika lailla täysin valkoisista kesäkukkaistutuksista. En vain kertakaikkisesti ehtinyt ajoissa hyväkuntoisten valkoisten kukkien ostoon. Pajuamppeleihin päätyi sitten vaaleanpunaista Miljoonakelloa. Kauniit ovat nekin, vaikkei ihan täysin sitä mitä suunnittelin. Toukokuun puolella istuttamani yritit ovat lähteneet hyvin kasvamaan ja erityisen tuuheana kasvaa tuo kuvassa näkyvä Basilika. Sen tuoksu on niin hurmaava, ehdottomasti yksi lempiyrttini!

Niin ja ensi viikolla alkaa kolmen viikon kesäloma! Huippuihanaa! Kesän ajan täällä saattanee olla siis hiljaisempaa, mutta yritän aina silloin tällöin jotain tänne postailla. Kertokaahan ihmeessä, jos teillä on jotain postaustoiveita! Mielelläni otan ideioita vastaan.:)

2 kommenttia:

  1. Ihanan valmiilta näyttää teidän olot terassilla näin vastamuuttaneen näkökulmasta. :) Basilikaa täytyy kyllä täälläkin penkkiin tuikata.

    VastaaPoista
  2. kiitos!:) melko valmista tosiaan alkaa olemaan terassin osalta, mutta piha on ihan keskeneräinen. Täytyy laittaa muutama kuva kokonaisuudesta, niin näkee vieläkin paremmin tuon terassin koon ym. :)

    VastaaPoista