10.7.2012

bedroom
Muutama kuva makuuhuoneesta, jossa järkkäilin tyynyjä uudella tavalla. Tainno lähinnä niitä piti lisätä sänkyyn, kun eivät mahtuneet enää muualle. Haha.

5 kommenttia:

 1. Hei. Kiva blogi sinulla ja ihana koti! Oletko mistä tilannut tekstitarran keittiöön ja tervetuloa tekstin eteiseen? Varsinkin eteisen fonttia en ole nähnyt missään.

  VastaaPoista
 2. kiitos! :) olen tehnyt meidän kaikki tekstitarrat itse puolisoni isän mainostoimistossa. en nyt enää yhtään muista fonttien nimiä, kun niitä oli varmaan tuhansia mistä nuo valitsin.:/ vinkkinä siis sinullekin, että sisustustarroja voi teetättää mainostotimistoissa valmiista tiedostosta ja toki eri nettiliikkeet myyvät valmiina jo kivoja tekstejä..

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis teidän makuuhuone!=) Tuo tapetti on niin kaunista. Oletko tilannut sen netistä vai saako sitä suomessa jostain liikkeestä?

  VastaaPoista
 4. Mutta huoneestahan puuttuu väri. Äkkiä lakanat vaihtoon.

  VastaaPoista
 5. kiitos Joanna! :) me ostettiin tapetti ihan tapettikaupasta täältä Kuopiosta. Mielestäni sitä saa kyllä tilattua hyvinkin moneen eri tapettikauppaan ja myös netistä saa tilattua monesta eri paikasta. Olen kyllä siitä itsekin tykännyt todella paljon!:)

  Anonyymi: itse tykkään, että mikään väri ei sisustuksesta pomppaa selkeästi esiin.:) Makuja on toki monia. Makuuhuoneessa väreinä toimii musta ja valkoinen sekä ripaus hiekan sävyä.

  VastaaPoista