31.7.2012

kenkätelineViime viikolla tein meidän hankalan malliseen eteis-tuulikaappiin lisää kenkäsäilytystilaa. Ostin neljä betoniharkkoa ja kaksi mäntylevyä, jotka petsasin valkoiseksi. Nämä vaan pinoon ja vola! Helppoa kun heinän teko. Kaiken huipuksi saimme tästä kenkätelineestä eteiseen kaivatun istumapaikan ja tilan, johon saa helposti laskettua käsistä tavarat esim. laukun, postin tms. Mietin vielä josko tekisin tuohon vielä yhden kerroksen lisää, mutta toisaalta se sattaa mennä jo turhan korkeaksi. Näinkin on hyvä.

9 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertainen,mutta näyttävä idea! : )

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää, mä tein vastaavanlaisen telineen meidän kodinhoitohuoneeseen :)

  VastaaPoista
 3. Löysin tämän ihanan blogisi ja jäin lukijaksi. Kivoja ideoita löytyi heti ja värimaailma on juuri nappiin! :) Saisinpa itsellekin tuollaisen kenkähyllyn...

  VastaaPoista
 4. kiitos teille ihanat!

  Tervetuloa seuraamaan blogiani kaikki uudet lukijat!:)

  VastaaPoista
 5. Googletin kenkäteline-ideoita ja bongasin blogisi! Sulla on kivan raikas ulkoasu ja muutenkin mielenkiintoisia sisustusjuttuja. Nimim. uusi lukija. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ja tervetuloa seuraamaan blogiani! :) hauskaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 6. Ihan sama tarina kuin Aadallakin: siivotessa tuskastuin kenkäröykkiöihin ja aloin miettiä jotain epämääräisiä tiili+lauta-yhdistelmiä kenkätelineeksi. Google sitten ystävälliseti tarjoili minulle tämän tekstin ja ihastuin blogiisi kertaheitolla. Nyt olisikin hirveä hinku päästä toteuttamaan oma versioni tuosta kenkätelineestä! :)

  VastaaPoista