3.8.2012

idea


Sellaista olen tällä kertaa suunnitellut, että haluan meidän kangastauluista eroon ja ainakin sohvan yläpuolelle tulisi tauluhylly, johon sitten sommittelisin hieman "taidetta" esille erilaisiin kehyksiin. Muutaman julisteen menin jo tilaamaan netistä, joten toivon kovasti, että viikonloppuna saisimme jostain tarvittavat työvälineet lainaan ja ensi viikolla voisin laittaa jo kuvia uudesta hyllystä. Katsellaan mitenkä käy. Nyt täytyy rientää töihin! Mukavaa perjantaita!:)

5 kommenttia:

 1. Tuo teidän sohva on ihana! Ja juuri sen värinen, mitä olen itsekkin etsinyt. Tuntuu vaan, että kaupat on pullollaan niitä tummanharmaita sohvia. Saanko udella, että mistä löysitte sohvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) olen kyllä itsekin tykännyt sohvasta paljon ja plussaa pestävistä irtopäällisistä. Me ostettiin tuo Stemmasta, taisi olla Oona moduulisohva josta sitten muokattiin omanlainen. Kankaaksi valitsin yllättäen kaikista kalleimman mahdollisimman: Orien Occidentin Sublim, sävy beige/valk. Sävyltään on siis harmahtava pellavaan taittava. Suosittelen kyllä sohvaa todella, sillä on hyvin topakka ja hyvä istua! :)

   Poista
  2. Kiitti! Pitääpä käydä Stemmassa, siellä en ole muistanut käydäkään.

   Poista
 2. Hei! Ihana blogi sinulla, vasta tänne löysin ja taidanpa jäädä seurailemaan :) Mistä olet ostanut sohvasi 2 vasemmanpuoleista tyynyä, ovat nimittäin niin täydellisiä että haluaisin itsellenikin nuo! Mukavaa loppukesää :)

  -Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja tervetuloa lukijaksi!:) tyynyistä: tuo mustavalkoinen siksak-kuvioinen tyyny on Ruotsista Tio-Design nimiseltä valmistajalta ja harmaa tyynynpäällinen taisi olla Spiran mallistosta.

   mukavaa loppukesää sinullekin! :)

   Poista