11.8.2012

plään B


Suunnitelmiin tuli tosiaan muutoksia. Ei nimittäin uskallettukaan lähteä kiinnittämään tauluhyllyä sohvan yläpuolelle tapetti-kiviseinälle, sillä jos vaikka joskus haluankin taas muuttaa olohuoneen järjestystä..(se kun on hyvinkin mahdollista itseni tuntien :D). Helpoin ratkaisu oli kiinnittää hyllylevy tv-tason yläpuolelle ja Andyn tekstiposteri sohvan yläpuolelle. Tämän viereen on tulossa vielä tämä Ball of twine juliste pienemmässä koossa tosin. Toistaiseksi sen kiinnitys seinälle saakka viivästyi, sillä tarvitsen ostettuihin kehyksiin sopivan kokoiset paspikset. Juliste rantautui postissa toissapäivänä ihanan Jon Bertellin Curiosity-julisteen kanssa (kissa-juliste ensimmäisessä kuvassa). Uuden tauluhyllyn asetelma on vielä hieman kesken, tainno ainakin yhdestä kehyksestä puuttuu vielä jokin kuva ja sommittelua täytynee vielä funtsia uudelleen.

Viime sunnuntaina käväisin taas Ikeassa ja sain kun sainkin ostettua tuota ihanaa mustavalkoraidallista kangasta. Tein siitä sitten tyynynpäällisen valkoisen nojatuolin päälle ja voi juku kun tykkään siitä kovasti!

Ainiin, jos ihmettelette miksi tuo Andy Warholin juliste on nyt sitten valkoisissa kehyksissä niin kippaskappas syy löytyy siitä että edelliset mustat kehykset hajosivat. Taulu putosi lattialle ja riksraks poikkipinoon se oli entinen kehys se. Harmitti kyllä suuresti, mutta nämä uudet valkoiset käyvät omasta mielestäni nyt paremmin tuolle suurelle tapettiseinälle. Joten onni onnettomuudessa.

6 kommenttia:

 1. Hei, löysin äsken tänne upeen blogiisi. Jäin heti lukijaksi. Tykkään kovasti sinun kauniista sisutusmaustasi ja kuvista. Nuo musta valkoiset tyynyt ovat hienot, samoin tuo olohuoneen pöytä ja kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ja ihana saada lisää lukijoita! :) tervetuloa seurailemaan höpinöitäni. :)

   Poista
 2. Heippa! Sinulla on aivan ihana blogi. Kaiken kruunaa upea sisustus! :)
  Olen etsiskellyt toimivaa sisutustikasta... Mistäköhän tuo sinun keittiön ja olohuoneen välissä oleva musta tikas on? Samoin myös tuo lepotuoli kiinnostaa minua... Voitko siitäkin kertoa hieman tarkemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! ja kiitos!:) tuo meidän tikashyllykkö on Ikeasta yllättäen, maksoi muistaakseni 9,95€ eli todella edullinen. Nojatuoli on myöskin samaisesta liikkeestä, Kivik nimeltään.

   Poista
 3. Hei mistä tilasit nuo julisteet, kissajulisteen haluaisin itsellenikin!: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tilasin julisteet täältä: http://www.allposters.com/

   Poista