5.9.2012

Kivaa kuvastosta-haaste

Sain haasteen Char & the City-blogin kirjoittajalta listata kolme tuotetta, mitä haluaisin Ikean uudesta kuvastosta. Haaste osottautui kyllä oikealle ihmiselle, sillä olen jokseenkin "Ikea-höperö" ja voisin sisustaa vaikka koko kodin heidän tuotteillaan.:D Kiitos siis Char:lle oikein mukavasta haasteesta!

Tehtävä olisi siis seuraavanlainen:

1. Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta
2. Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan The hitti
3. Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin


Pussilakanoistahan ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Kuvastoa selaillessani tykästyin näihin hyvin simppeleihin pallokuvioisiin 1. Tvåblad cirkel-lakanoihin. Ne kävisivät oikein kivasta meidän mustavalkoiseen makuuhuoneeseen. Toisena tuotteena haluaisin jo meiltä löytyvän 2. Kivik-nojatuolin kaveriksi joko toisen samanlaisen tai rahin tai jopa molemmat. Lisäistumatila ei ole koskaan pahasta ja olen totaallisen tykästynytrakastunut tuohon meidän nojatuoliin. Ihanan pehmeä istuttavuus, simppeli ulkomuoto ja pestävät päälliset tekevät tuotteesta ihan superin!Uuden kuvaston myötä ihastuin tähän 3.Tisdag-valaisin sarjaan, josta eniten iskin silmäni tuohon pöytävalaisimeen. Tuotteen yksinkertainen ja siro muotokieli on tyylikäs ja varmasti aikaa kestävä. Tämän voisin haluta kolmantena tuotteena, jos meillä olisi vain hieman lisäneliöitä uusille valaisimille. Voisin myös ennustaa, että tästä samaisesta tuotteesta voisi tulla jonkinlainen "hitti", sillä tuote on hyvinkin moneen makuun sopiva ja ajaton.


Söderhamn-sohvakokonaisuuksista voisi myös olla The hitti-ainesta, sillä sohvien muotokieli on kovaa vauhtia menossa sirompaan ja ilmavampaan suuntaan. Paljon on jo näkynyt täysin käsinojattomia tai ohuilla käsinojilla olevia sohvia. Tämä Söderhamn-sohva onkin hyvä esimerkki tulevasta trendistä. Katsellaan kuinka käy.

Ja haaste menisi eteenpäin seuraaville blogeille: Moderni puutalo, Vastarintama ja Lande by Anna.

4 kommenttia:

 1. Laitoin sinulle juuri samaisen haasteen :)

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen Ikea-höperö :)
  Löytypä kiva blogi :) Bon Bonin blogista tänne tulin ja klikkasin itteni lukijaksikki :)

  VastaaPoista
 3. Mää en yhtään lämpene tolle sohvalle mutta Tisdag kelpaisi meidän kotiin! : )

  VastaaPoista
 4. Todellinen haaste, itse en varmaan osaisi valita vain kolmea juttua...Tuo tai tuo, ehkäpä tuo tai tuo toinen, sen kanssa kävisi tuo...

  VastaaPoista