30.9.2012

tapetti-ihastuksiaSain yhden mukavan projektin työstettäväksi: suunnitella melko kokonaisvaltaisesti lastenhuoneen sisustuksen. Projekti on sen verran alkuvaiheessa, etten hirmuisesti uskalla siitä paljastaa. Toistaiseksi olen pyöritellyt huoneen pohjapiirosta ja etsiskellyt sopivaa tapettia. Neljässä eri tapettikaupassa vieraillessani tajusin, kuinka suppea valikoima tapettien osalta lasten huoneisiin onkaan tarjolla. Suurin osa oli jumahtanut 90-luvun prinsessa ja autoteemoihin, ja nämä tämmöiset teemat ovat ihan järkyttävän hirveitä. Näihin toivoisi kyllä päivitystä ja pian!

Aikani etsiskellessäni löysin kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa lastenhuoneeseen (kuvat yllä). Nämä tapetit ovat olleet jonkin verran esillä muun muassa Asuntomessuilla ja muutamassa sisustuslehdessäkin olen näihin törmännyt. Sopivat mielestäni hyvin lastenhuoneeseen ja miksei myös muihinkin tiloihin, sen verta ajattomia ja neutraaleja ovat. Toistaiseksi en tiedä, tuleeko näistä kumpikaan päätymään suunnittelemaani kohteeseen, mutta sen verta paljon näihin tykästyin, että pakko oli laittaa esille myös tänne. Tuosta Designers Guildin tapetista tulee jostain syystä mieleen hieman neulottu pinta, tyylitellysti esiteltynä toki. Sopisi ihanasti myös esimerkiksi eteistilaan tai miksei vaikka makuuhuoneeseenkin. Puukuvioinen tapetti on mielestäni himpun verran enemmän lastenhuone-tapetti, mutta olen nähnyt tätä käytettävän myös olohuoneessa. Tässä kuviossa on jotain niin kaunista ja kuvioraportissa on kiva rytmi.

Kertokaahan ihmeessä, jos teillä on hyviä vinkkejä lastenhuoneen tapetiksi! :)


1 kommentti:

  1. Oi kun ihania! Mä tykkään enemmän tuosta alemmasta, Designers Guildin tapetista. Se jotenkin leikkisän näköinen, ihan kuin lapsi ois piirtänyt seinälle omaa taidetta :) Mutta sopii myös aikuiseenkin makuun. Voisin ottaa jopa itselle makuuhuoneeseen.

    VastaaPoista