31.10.2012

addicted


Lukuisista aloitetuista neulonta- ja virkkausprojekteista tämä viimeaikaisin lienee kaikista koukuttavin. Aloitin nimittäin tyynynpäällisen neulomisen ja vitsit, miten ihanaa tuon neulominen on! Olen tehnyt tyynynpäällistä nyt jo hieman yli puolen välin ja olisiko tuon tekemiseen mennyt kolmisen tuntia. Neulominen on todella helppoa ja editymisen näkee nopeasti. Sopii siis hyvän tämmöiselle hätähousulle. ;)

Tässä vielä helppo ohje 50x50 cm tyynynpäällisen tekoon:
(tarvitset kierrepuikot kokoa 8 ja ohuempaa ontelokudetta reilun kilon)
- luo 50 silmukkaa ja neulo aina oikein kummallakin puolen
- neulo metri yhteen pötköön ja ompele/virkkaa sisäreunat yhteen
- jätä sisätyynyn mentävä reikä yhteen reunaan ja piiloviimeistele aukko

4 kommenttia:

 1. Thanks for reminding.... Piti ostaa tänään puikot + lisää lankaa, mutta unohdin. No, ehkä perjantaina sitte.
  Ontelokudetta ei meidän kaupungista saa ja mun kukkarolle se on pikkasen tyyristä :( Mutta saman voisi toteuttaa esim. Kelo-langalla.
  Sulla ihanin inspiroivia juttuja! Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ontelokude on kyllä todentotta muita kuteita hieman tyyriimpää. Itse sain kolme kiloa äidiltäni lahjaksi, joten ei köyhdyttänyt omaa rahapussia niinkään. ;) Itse mietin myös tuota Kelo-lankaa! Varmasti ajaa saman asian oikein hyvin ja on hieman kevyempi vaihtoehto!

   Poista
 2. I-H-A-N-A! Mistä tuollaista ontelokudetta saa? Mun on pakko alkaa kanssa tuollaisia tyynynpäällisiä tekemään...kesken olevat villapaidat sun muut saavat odottaa ensi syksyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ontelokudetta saa ostettua ainakin Taito-shop käsityömyymälöistä. Ja luulisin, että googlettamalla löytyy varmasti joku nettikauppa mistä saa tilattua suoraan kotiin.:)

   Poista