30.10.2012

arkistojen aarteita


Kuva 1. Kuukausi muuton jälkeen otettu kuva, jossa tavarat eivät vielä ole oikein löytäneet paikkaansa. Kuva 2. Järjestys vaihtui ja odottelimme uuden sohvan saapumista. Kuva3-4. Ilme raikastui kertaheitolla uuden sohvan kotiuduttua. Kuva 5. Kesän lopussa vaihdoimme järjestyksen nykyiseen ja tila avartui huomattavasti. Kuva 6-7. Tekstiilejä vaihtamalla ilmettä saa muutettua pienellä vaivalla.

Katselin vanhoja valokuvia arkistojen kätköistä ja oli hauska huomata, kuinka paljon meidän olohuone on muuttunut puolentoista vuoden aikana. Kun muutimme elokuussa 2011, hallitsi olohuonetta suuri ruskea divaanisohva. Ostettuamme uuden sohvan, muuttui huoneen ilme totaallisesti. Suuri vaikutus oli myös huonekalujen sijoittelulla. Reilun vuoden aikana olemme ehtineet muuttaa olohuoneen ilmettä kolme kertaa. Ensimmäinen vaihtoehto oli aika hirvitys, mutta eipä sitä tarvinut katsella kuin muutama kuukausi, kun järjestys vaihtui. Kolmas muutos tapahtui loppukesästä, kun en ollut vieläkään täysin tyytyväinen kokonaisilmeeseen. Uusin lookki toi paljon lisätilaa ja sohvan huoneen keskipisteeksi. Toistaiseksi olen ollut todella tyytyväinen tähän ratkaisuun, vaikkakin välillä täytyy ilmettä fressata vaihtamalla tekstiilejä. Tottahan se vaan on, ettei tämä sisustaminen lopu koskaan, joten odotellaanpa vaan milloin mieli halajaa taas muutoksiin. ;)


2 kommenttia:

  1. toi sohvapöytä on niin hieno! Ja muutenkin näyttää kyllä kivalta :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle!:) Tykkään kyllä meidän sohvapöydästä, mutta nyt olen etsimässä jotain hieman suurempaa tilalle. Saa nähdä, mihin päädyn. :)

    VastaaPoista