30.10.2012

feels like winter

Kuva Daniella Witte

Kuva Daniella Witte
Voi juku, että rakastan näiden kuvien tunnelmaa! Tulee niin ihanan talvinen ja lämmin fiilis tästä Daniella Witten olohuoneesta. Nuo ihanat Acapulco-tuolit jaksavat aina ihastuttaa ja huisin kauniit ovatkin tuossa tammen ruskean sävyssä. Kuvien innoittamana haluaisin myös meille jotain rottinkia ja lampaantaljan. Keräsimpä sitten taasen kollaasin muotoon samanhenkisiä sisustusesineitä talvista tunnelmaa tuomaan:


1. Vaalean harmaa New Zealand tyynynpäällinen Ellos, Tummanruskea tyynynpäällinen Ellos, Raidallinen Hasselnöt tyynynpäällinen Nougat,  Luonnonvalkoinen neulottu tyynynpäällinen H&M Home 2. Storsele rottinkituoli ja Tejn-lampaantalja Ikea 3. Hasselnöt-ruukku ja Torka-oksat Ikea 4. Björkefall- ja Åryd-kynttilänjalat Ikea

6 kommenttia:

 1. Siis aivan taivaallinen!!

  Itsekin olen kova sisustusharrastaja ja suunnittelen juuri yhden mökin sisustusta ja tässtä tuli ihan hullut inspikset, kiitti vinkistä!:)

  http://wellitsureaintprada.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuus, mitkä kuvat <3
  Noita voisi tuijottaa pidempäänkin! :) Ihana kollaasi myös!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit kuvat. Mitenkäs muuten, kun on Daniella Witte kyseessä. Ja kuinka sattukaan, että just tänään kirjotin noista tollasista mustista rottinkituoleista omassa blogissa. Käy kattomassa: http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Eksyin eilen tarkastelemaan tätä uutta Inspiration-sivustoa. Onneksi, sillä löysin tämän sinun blogisi. Jäin koukkuun saman tien! :)
  Sisustajana olet samanmoinen kuin itsekin olen. Nyt en millään malttaisi odottaa, että pääsen muuttamaan isompaan asuntoon (tapahtuu 2 kk kuluttua). Sait minun inspiraationi lentämään taas! Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille ihanat! :) Hienoa, että muutkin ovat inspiroituneet näistä kuvista!

  Ja uusille lukijoille: Tervetuloa blogini pariin! :)

  VastaaPoista