31.10.2012

h&m home

Tänne Kuopioon aukeaa huomenna suuri Ikanon kauppakeskus, johon tulee paljon ihania uusia liikkeitä. H&M Home on yksi näistä odotetuimmista! Listasin itselleni muutaman talvisen sisustustuotteen, joita voisin miettiä hankittavaksi. Erityisen paljon haluaisin talvikotiin tuon valkoisen palmikkoneule-tyynynpäällisen sekä neulotun harmaan torkkupeiton. Voi olla, että huomenna mukaan tarttuu myös muuta kaikkea kivaa, joten täytynee kertoilla sitten loppuviikosta, mitä kaikkea tuli hamstrattua. ;)

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä ;). Ollaan huomenna tulossa sinne Ikeaan ja samalla täytyy tuolla pyörähtää. Just eilen tein tilauksen H&M:n nettikaupasta mut tuoltahan ne saisikin heti matkaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsitte perille ilman kamalaa jonottamista! Täällä nimittäin ihmiset sekosi ihan totaallisesti avajaispäivänä. Liikenne seisoi moottoritiellä pitkän matkaa. :D Itse menin vasta hieman myöhäsemmällä ja onneksi ei tarvinnut jonotella. H&M Home oli kyllä suosikki liikkeiden joukossa, vaikken mitään tällä kertaa vielä ostanutkaa.

   Poista
 2. Mitäs kaikkea tarttui mukaan Homesta? Itse en ainakaan voi mennä sinne ilman, että edes jotain pientä pääsisi mukanani kotiin. :)
  Blogissani on sinulle pieni(?) haaste. Toivottavasti haluat ja ehdit ottaa haasteen vastaan. http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy nyt kyllä häpeäksi myöntää, etten ostanut Homesta MITÄÄN! :O Kumma juttu kyllä, mutta vielähän sinne ehtii myöhemminkin!;) Muualta liikkeistä tarttui mukaan sitten kaikennäköistä, lähinnä vaatteita. ;)

   kiitos mukavata haasteesta, täytynnee vastailla heti kunhan aikaa liikenee enemmälti! Mukava idea siinä näin joulun alla! Kiitos sinulle! :)

   Poista
 3. Hei! Löysinpäs ihanan blogin ja sait uuden vakkarilukijan. Ihana kun blogissasi on niin paljon sisustusta, moni blogi on täynnä kaikkea muuta kuin "itse asiaa". Kiitos valitsemastasi linjasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ja tervetuloa blogini pariin! :) Olen yrittänyt pitää aihealueen sisustuksen parissa, sillä se on itselleni se kaikista rakkain ja koukuttavin harrastus.:)

   Poista