21.10.2012

home sweet home
Valoisuus on ollut viime aikoina harvinainen ilmiö, ja kerrankin kun tuo mollukka paistaa täydeltä taivaalta, oli pakko räpsiä kuvia joka puolelta kotia. Tässä siis mojova kuvapläjäys meidän 62 neliön kaksiosta, jossa ei nyt toistaiseksi ole tapahtunut sisustuksellisia muutoksia sitten elokuun. Tietysti koko ajan suunnittelen mielessäni, mitä kaikkea voisi muuttaa tai uudistaa, mutta tällä hetkellä on sellainen hyvä ja kotoisa fiilis, eikä suuremmille muutoksille ole todellakaan tarvetta. Taidan siis kerrankin olla melkoisen tyytyväinen siihen mitä on. Se on harvinaista se.:)

11 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! :) Ihana pieni pinkki pilkahdus tulee tuosta taulusta makkariin.

  VastaaPoista
 2. Teillä on kovin kaunista <3
  Ihana sävy eteisen seinässä, muistatko ulkoa mikä se on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! :)
   Eteisen sävyn värikoodi on jossain erittäin hyvässä tallessa, kun en sitä löytänyt vaikka aikana etsin. Olohuoneen seinien pellavan sävy sen sijaan on tallessa (näkyy siis tässä postauksessa pienissä seinissä) ja se on Natural Color Systemin sävy S 2005-Y50R.

   Poista
 3. En ole kovin kauan lukenut blogiasi joten en ollut vielä nähnyt koko kotia, mutta nyt olen ja teillä on aivan super ihana koti!!! Todella kaunista, ihana pohja (olen katsellut myytäviä asuntoja ja kaikissa tyhmä pohja) ja suloisia yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 4. Ihana koti teillä! Valoisa ja lämmin yhtä aikaan= kodikas.

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille mukavista kommenteista! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis koti, ihania yksityiskohtia. Mun lempisävyjä. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva blogi ja onpa teillä tosi kaunis koti! (vaikka tämä ei olekaan uusin päivitys)

  VastaaPoista