21.10.2012

inspiration

Muutama kuukausi sitten minuun otettiin yhteyttä Suomen suosituimman blogiportaalin, Indiedaysin kautta ja blogiani pyydettiin mukaan uuteen Inspiration-konseptiin. Suostuin tottakai innokkaana  yhteistyöhön ja nyt lokakuussa tämä pitkään odetettu Indiedays Inspiration-palvelu aukeaa kaikille lukijoille! Lyhykäisyydessään blogiportaalin ideana on "Yksi sivusto, 300 blogia, tuhat ideaa".

Olen päässyt katselemaan muutamaan otteeseen portaalin beta-versiota ja mukana on todentotta huippuihania blogeja! Oma blogini lukeutuu kategoriaan sisustus, josta löytyy myös 60 muuta inspiroivaa ja laadukasta sisustus-aiheista blogia. Indiedays laajenee nyt siis aihealueittain ruokaan, sisustukseen ja lifestyleen, kun aikaisemmin Indiedayssin omien blogien sisältö on ollut suurimmaksi osaksi muodin ja kauneuden parissa.

Sivuston kehitys on nyt siis loppusuoralla ja minulla on teille pieni "sneak peek" tulevaan. Jos haluat päästä kurkkaamaan sivustolle, klikkaa osoitteeseen http://indiedays.com/showroom/inspiration/.
Tuolla näet kaikki mukana olevat blogit ja kun syötät kenttään oman sähköpostiosoitteesi, saat viikon sisällä tunnukset, joilla pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan Inspiration beta-versioon. Kannattaa siis kurkata! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti