4.10.2012

kylpyhuone
Kurkataanpas meidän kylppäriin. Joskus ajat ajat sitten kirjoittelin meidän kylpyhuoneesta, mutta vahingossa menin poistamaan tuon postauksen. Tässäpä siis uudemman kerran kuvat puolen vuoden takaa. Hieman päivitystä kylpyhuone on kokenut tekstiilien ja pientavaroiden osalta, mutta samaltahan se päällisin puolin näyttää.

Teimme tosiaan puolitoista vuotta sitten materiaalivalinnat meidän uuteen rivitaloasuntoon ja kyllä, valitsisin nyt pinnat erilailla. Haluaisin vaaleampaa sävyä lattiaan ja seinään, ihan käytännönsyistä johtuen. Myös laattojen koko voisi olla huomattavasti suurempi niin lattiassa kuin kaikissa seinissä. Maku on ehtinyt muuttumaan vuoden aikana jonkin verran, joten vaaleutta kaipailisin kaikkialle asuntoon entistä enemmän. Tykkään toki näistäkin ratkaisuista edelleen, ovathan ne modernit ja ajattomat, mutta uusimmat kylpyhuonetrendit kutkuttelevat kovasti. Ehkäpä sitten seuraavaan asuntoon.

8 kommenttia:

 1. Mutta ihan mielettömän upea kylpyhuone! semmonen spa-tunnelma :)

  VastaaPoista
 2. Upea kylpyhuone! Mielestäni ehdottomasti parempi näin, kuin liian valkoisena. Teillä on upea vaalea koti, niin tämä kontrasti on vain plussaa.

  Jos saa kysellä, niin kiinnostaisi teidän pyyhekoukut? Mistä ne on ostettu? Onko wc-paperiteline myös samaa tyyliä? Meillä on ollut suureksi yllätykseksi kauhea ongelma löytää pyyhekoukut ja wc-paperitelineet uuteen kotiimme.

  Asta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) meidän pyyhekoukut on Kodin terrasta, Kosmos-nimiset ja mattakromiset. Muistaakseni olivat hieman kalliimpia, taisivat kaikki metalliosat maksaa meidän kylppäriin yhteensä 80 € luokkaa.. Pitkään pähkäilimme niiden kanssa, mutta melko simppeleihin sitten loppujenlopuksi päädyttiin. :)

   Poista
 3. Heippa! Mistä nuo pyyhkeet kotoisin? Olen etsinyt mahdollisimman luonnollisen värisiä ja pehmeitä, kestäviä pyyhkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta on melkeimpä kaikki meidän pyyhkeet! :)

   Poista
 4. Hei! mikä toi ruskee mosaiikkikaakeli on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm nyt heitit pahan! En kyllä yhtään muista laatan nimeä ja taisi vielä kaiken lisäksi olla jokin poistuva malli. Kuopion tapetti ja väri oli paikka mistä meille silloin noi laatat tuli, joten voisko sieltä kysellä? :)

   Poista