31.10.2012

lattialla


Kaikki meidän kodin matot ovat vaaleita sävyltään, sillä ne raikastavat ihanasti tammiparkettia. Keittiön, makuuhuoneen ja olohuoneen matot ovat käytöltään huippuihania, sillä voin pestä ne pyykinpesukoneessa normaalisti, jonka jälkeen ne ovat kuin uudet. Olohuoneen mattoviritelmä on toiminut toistaiseksi hyvin (kuva yllä), mutta välillä tuntuu, että yksi suuri matto olisi kuitenkin tilaan näyttävämpi ja käytännöllisempi ratkaisu. Pitkään olen ihastellut VM-Carpetin Ecoline mallistoa, josta löytyisi pari ihanaa vaihtoehtoa meidän olohuoneeseen. Myös Iskussa ja Askossa näytti olevan hyvä valikoima laadukkaita mattoja. Toistaiseksi tarve ei ole niin niin suuri, että lähtisin samantien ostoksille. Tarpeellisimpiakin hankintoja on, joten katselen rauhassa vaihtoehtoja ja mietiskelen mikä olisi laadukkain, ajattomin ja kaikenkaikkiaan paras vaihtoehto.

2 kommenttia:

  1. Meillä oli juuri hetki sitten mattoasiat pohdinnassa ja päädyttiin samaan, että vaalea matto raikastaa tammiparkettia mukavasti. Meille tulee olohuoneeseen nyt vaalean harmaan sohvan kaveriksi tämä Linie Designin matto. Askosta löytyy noista malllipaloja - tosi pehmeän tuntuinen, eläväpintainen villamatto. Tykästyin siihen kovasti, toimitusaika vaan on kovin pitkä... VM Carpetilta tulee sitten käytävämatto - Askossa oli joku mattoale, joten saatiin hyvät alennukset kun ostettiin useampi matto samalla kertaa. Hyvää matonmetsästystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytynnee itsekin käydä katselemassa Askon valikoima! Meillä tosiaan tuo mattoasia ei ole tällä hetkellä se akuutein, mutta aina pitää olla silmät ja korvat avoinna uusille ideoille! ;)

      Poista