8.10.2012

pikana


Pikaisia kuulumisia! Olen ollut parisen viikkoa reissun päällä, joten siksi täällä on taasen ollut hieman hiljaisempaa. Viikonloppuna piti ehtiä ottamaan edes muutama hassu kuva kotoa, mutta pikavisiitti Kuopiossa hurahti kuin siivillä, ja valokuvaus jäi muiden askareiden varjoon. Harmittaa, kun ei ole hirvittävästi omaa kuvamateriaalia tänne ehtinyt jakamaan, mutta lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että tähän tulee muutos. :) Kunhan tosiaan arki alkaa hieman tasaantumaan niin ehdin taas lempiharrastukseni pariin, eli postailemaan teille kaikesta inspiroivasta ja kutkuttavasta.

Tässäpä nyt siis pari kuvaa viikkojen takaa. Uutta kuvassa on Ikean pyöreä tarjotin, joka toimii näin syksyn tullen kynttilänalusena. Kovin kiva on tuo tarjotin ja sopii hyvin meidän mustavalkogreige-olohuoneeseen. Uusi sohvapöytä on edelleen hankintalistalla, ei tosin ykkösenä, mutta listalla anyway. Katsellaan milloinka raaskin tuosta luopua. Onhan se sentään itsetehty pikkupikku kätösin.

Huippua alkanutta viikkoa ja palailen taasen kun aikaa siunautuu! :)

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä kaunis koti! Vasta blogiisi eksyin ja jäänkin samantien lukijaksi :)

    Mistä olet btw ostanut / tilannut tuon Warholin tekstijulisteen? Etsin juuri tuota samaa mutta en tietty onnistunut mistään löytämään...

    VastaaPoista
  2. kiitoksia sinulle ja tervetuloa lukijaksi! :) Warholin julisteen ostin Tukholman visiitillä Modernin taiteen museosta, kun en saanut sitä mistään tilattua. Joskus kuulemma myyty www.modernamuseet.se-sivuilla tuota julistetta, mutta tämän hetken tilannetta sen osalta tiedä.. kannattaa kurkata nuo sivut anyway, sieltä löytyy kaikkea muuta kivaa! ;)

    VastaaPoista