28.10.2012

sohvapöytämietteitä

1. Forsberg form betonipöytä Room 21, 2. Hemnes sohvapöytä Ikea, 3. Bailey tarjotinpöytä Room 21, 4. Hay tarjotinpöytä Finish Design Shop, 5. Stockholm pöytä Ikea, 6. Sohvapöytä Ellos

Jo jonkun aikaa olen mietiskellyt uutta suurempaa sohvapöytää olohuoneeseemme. Tällä hetkellä olohuoneesta löytyy itsetehty eurolavasta askarreltu matalahko pöytä, josta tykkään kyllä edelleen kovasti. Kaipailisin kuitenkin tilaan himpun verran suurempaa ja korkeampaa pöytää. Olohuoneen järjestyksen muututtua elokuussa, tuli tilaan väljyyttä ja näin ollen sohvan kaveriksi mahtuisi melkeimpä kaksi kertaa suurempi pöytä. Listasimpa sitten itselleni muutamia vaihtoehtoja, joista tosin en tiedä vielä omaa suosikkiani. Tuo ensimmäinen olisi ihana, mutta melko huokean hintansa vuoksi se ei valitettavasti ole realistinen valinta. Hayn pöytää olen ihastellut jo kauan, mutta se ei ehkä ole tarpeeksi suuri. Joskus haaveilin itsetehdystä "ovi-pöydästä", eli sellaisesta jonka taso on tehty todella vanhasta peiliovesta ja jalkoina toimii esimerksiki tiilet. Vaihtoehtoja on tosiaan paljon. Mietiskellään nyt tovi ennenkuin lähden toimiin.

2 kommenttia:

  1. Meillä HAY:n tarjotinpöytä valkoisena, koossa 60x60. Itsekin harmittelin sitä, että saisi olla suurempi, esim. 80x80, mutta IHAN RAKASTUNUT olen pöytään kuitenkin. En ole harmitellut sen kokoa saapumisen jälkeen. Se on vain jotenkin niin yksinkertaisen kaunis.
    Sellainen idea on kuitenkin mielessä, että kun rahatilanne ensi vuoden puolella antaa periksi, voisin tilata toisen samanlaisen 60x60 pöydän :) On kuitenkin niin yksinkertaista mallia, että ne käy hyvin vierekkäin.

    VastaaPoista
  2. Itsekin mietin, että jos hankkisin kaksi noita Hay:n pöytiä rinnakkain. Olisi kyllä kaunis ja ajaton ratkaisu, mutta kukkarolle toki hieman tyyriimpi kuin Ikean vaihtoehdot. Vaikka monestihan se on niin, että nuo klassikko-tuotteet vain ovat niitä pitkäikäisimpiä, joten maksavat monta kertaa itsensä takaisin ajan saatossa. Katsellaan nyt mihinkä ratkaisuun päädyn! ;)

    VastaaPoista