4.10.2012

ylva skarp

Kuvat Ylva Skarp
Yllätys yllätys, tyynynpäällisiä. Ylva Skarpilta löytyy ihania tuotteita moneen lähtöön. Tässäpä muutama niistä. Yksinkertainen voi vaan olla niin kaunista. Persoonallinen käsialakirjoitus tuo mielenkiintoa simppeleihin sanoihin ja teksteihin. Paljonhan näitä erilaisia tekstiprintejä on jo näkynyt kodin sisustustekstiileissä, mutta silti niistä kovasti vielä tykkään.

2 kommenttia:

  1. Teillä on just tasan sellainen värimaailma kodissa, jonka itsekin haluaisin. Rakastuin teidän sohvaan! Aivan ihana. Itse haluaisin paksummat käsinojat, koska ne ovat nytkin ahkerassa käytössä :) Mikä sohva teillä on? Yritin tutkailla vanhoja postauksia, mutta en löytänyt informaatiota :( Ehkä olen sokea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos sinulle! :) meidän sohvasta ei taida olla sen tarkempia tietoja missään postauksessa. Se on hankittu Stemmasta ja on Oona-moduulisohva sarjaa. Muokattiin siitä omanlainen kankaita myöten. Meillä tuossa sohvassa on siis kaksi 90cm levyistä moduulipalaa + käsinojat 23cm leveät. Kankaaksi valitsin yllättäen sen kalleimman mahdollisen, Orient Occidentin Sublim white/beige. Yhtään en ole katunut kalliimpaa kangasvaihtoehtoa, sillä se on todella napakka ja käytössä ihan huippuhyvä! Suosittelen siis kovasti! :)

      Poista