4.11.2012

muutoksia
Meidän makuuhuone on pysynyt yllättävän kauan samanlaisena. En ole edes mitään pieniä muutoksia sinne tehnyt sitten kevään. Ehkä siellä on kaikki ollut omaan silmään niinkuin pitää tai sitten energia on uponnut olohuoneeseen, jossa on taasen tapahtunut enemmänkin. Nyt kuitenkin aloin miettimään joitain pieniä ja edullisia muutoksia, jotka toisivat hieman uutta ilmettä huoneeseen. Ensimmäisenä tietysti mietin tekstiilien vaihtamista. Tyynynpäällisten ja viltin uusiminen toisi jo erilaista fiilistä. Samoin sängynpäädyn päällä olevien tavaroiden päivitys voisi piristää.

Olen aina rakastanut erilaisia kuoseja ja se näkyy parhaiten juuri meidän makuuhuoneessa. Printtejä on printtien perään, mutta vastapainona löytyy myös yksivärisiä tekstiilejä. Tuo meidän puukuvioinen tapetti sanelee huoneen ilmettä aika voimakkaasti, mutta en koe sen missään nimessä olevan huono asia. Rakastan edelleen tuota tapettia ja voisin hyvin haluta sitä myös tulevaisuudessa seuraavaan asuntoommekin. Nyt muutoksia miettiessäni voisin kuitenkin haluta hieman yksinkertstaa huoneen yleisilmettä. Kuoseja vähemmäksi ja yksivärisiä tekstiilejä tilalle. Erityisen paljon voisin tykätä näin talven tullen neulotuista pehmeän sävyisistä tekstiileistä myös makkariin ja kenties hieman pehmentää noin muutoinkin mustavalkoista linjaa. Ideioita tosiaan löytyy, mutta kunhan taas pääsen tuumasta toimeen..saattannee siis vielä kestää. ;)

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihana makuuhuone! Tuo tapetti on kerrassaan mahtava. Mun mielestä se on just sopivan näyttävä, muttei kuitenkaan niin, että siihen kyllästyy. tuo sopisi meille myös oikein hyvin.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset teille ihanaiset! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo keskimmäinen taulu "kolmioprintteineen", mistä se mahtaa olla peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sen itse tehnyt Illustrator-ohjelmalla ja sitten tulostuttanut mainostoimistossa.:)

   Poista
 4. Kivan näköistä! Mulla on sama tapetti eteisessä, tykkään tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tuo on kyllä ajaton ja kaunis tapetti. :)

   Poista