17.11.2012

The matto

Kuvat Coconut White
Lueskelin ihanaa Coconut White-blogia ja törmäsin tähän kaunokaiseen! Pakko oli jakaa nämä samaiset kuvat myös täällä omassa blogissanikin sillä tämä voisi olla se The matto, jonka to-del-la-kin haluan! Tämä villamatto kuuluu siis Kodin Ykkösen Anno Collection-mallistoon ja tulee myyntiin vasta joulukuussa. Todellakin vasta, sillä olin menossa jo samantien tätä katsastamaan paikan päälle! Värivaihtoehtojakin löytyy ihanasti musta, harmaa ja keltainen. Meille passaisi varmaankin tuo harmaa parhaiten, vaikka kovasti tykkään myös tuosta mustasta. Nyt sitten ripeää toimintaa, kunhan matto saapuu myyntiin. Liekkö tässä olisi vastaus olohuoneen matto-ongelmaan?

ps. Ainiin, löysin myös toisen ihanan maton blogeja lueskelemalla. Ihanan simppeli raitamatto ja vielä suht edullinen sellainen. Tämä olisi ehkä aavistuksen rauhallisempi, kuin tuo yllä oleva. Hmm.

Kuva Carpet Vista

3 kommenttia:

 1. Samaisesta matosta olen kirjoitellut.Olis jo se joulukuu ;)

  VastaaPoista
 2. Oo! Toi ylempi matto vois hyvin korvata tämän minun mustavalkoisen Stocholm-maton puutteen! Pitää selkeästi lähteä metsästämään tätä joulukuussa :)

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo KodinYkkösen Anno -matto. Love it!

  VastaaPoista