28.4.2012

ball of twine

Kuva Skanska nya hem 
Tähän kotiin voisin muuttaa samantien! Kuvassa on ihana tauluasetelma hyllyllä ja lemppariväreissä tietty. Harmittaa vietävästi, kun en Lontoon matkallani ostanut tuota Roy Lichensteinin lankarullaposteria (tai siis sen kopiota) mikä näkyy kuvassa nojaavan lattialla seinää vasten. Täytyy mietiskellä jos noita erilaisia julisteita tilaisi sitten netistä useamman kerralla.

24.4.2012

diamond shadow


Kuvat Tom Dixon
Uskomattoman kaunis valaisin! Tämä kaipaa paljon tilaa ja avaruutta ympärilleen. Ja mitkä varjot se muodostaa ympäröiville pinnoille. Tämä on muotoilua parhaimmillaan! Valaisin Tom Dixonin Etch Light Web Copper.

22.4.2012

työpöydän ääressä

Vihdoinkin se saapui! DSR-tuoli nimittäin. On muuten hieman eroa istua tietokoneen ääressä, kun voi huoletta nojata selkämykseen, ja ryhtikin on nyt parempi. Hienosti se käy työpöydän rinnalle ja on sopivan siro. Nyt on työpiste kokonaisuudessaan valmis. Muutamia tavaroita voisin karsia sen ympäriltä, esimerkiksi tuo suuri tallilyhti siirtyy myöhemmin terassille ja vanhat perunalaatikot, noh niille ei ole vielä parempaakaan paikkaa löytynyt. Tykkään niistä niin paljon, että haluan pitää ne esillä ja mahtuuhan niihin yllättävän paljon tavaraa katseilta piiloon. Ainiin ja on unohtunut ihan tyystin esitellä tuo ihana pieni Hayn ruutulaatikko, joka sekin vielä etsii paikkaansa. Toistaiseksi se on passannut hyvin tuohon työpöydälle piilottamaan kaikki irtosälä työpöydän päältä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja toivotaan, että tuo aurinko lämmittäisi joka päivä!

18.4.2012

A


A place called home-tyyny kotiutui Elloksen paketista reilu viikko sitten. Tyyny on kuin omiaan meidän kotiin ja tykkään siitä tositosi paljon! Olohuoneen muutostyöt ovat nyt hieman jumittaneet paikoillaan, minkä vuoksi en ole kotia pahemmin valokuvaillut. Muutamat uudehkot sisustustuotteet etsivät vielä paikkaansa, joten laitan niistä kuvia myöhemmin. Kumma juttu kyllä tuo meidän olohuone, kun koko ajan tekisi mieli muuttaa jotakin. Ideoita olisi vaikka muille jakaa, mutta niiden toteutus on nyt hieman hittaanlaista. Katsotaan nyt yksi asia kerrallaan ja omalla painollaan mitenkä hommat etenevät. Olohuoneen pienten muutosten sijaan olisi ehkä ajankohtaisempaa ja tärkeämpää miettiä terassin rakentamista ja sisustamista. Kunhan nuo lumet sulaisivat nyt kokonaan niin voisin ottaa muutamia kuvia tuosta pihamaalta. Siinä nimittäin on suunnittelemista ja tekemistä ihan jonniinverran.

16.4.2012

kaunista!

Kuvat Daniella Witte

Aika älyttömän ihanan kaunis koti! Kuvat lainattu Daniella Witten blogista, johon kannattaa ehdottomasti kurkistaa.

12.4.2012

DSR-tuoli


Viikonloppuna sain vihdoin ja viimein tilattua kauan ihailemani Vitran DSR-tuolin valkoisena. Tovin pähkäilin tuon metallijalkaisen ja puujalkaisen välillä, mutta päädyin kuitenkin metalliseen. DSW-tuoli olisi myös ollut kaunis työpöytäni kaveriksi, mutta puun väri saattaisi olla turhan punertava. Ajattelin myös, että tuo metallijalka olisi ajattomampi vaihtoehto. Nyt vain odotelen, että paketti saapuu brittilästä. Whipii! :)

11.4.2012

tule kesä jo!

Kuva Skanska nya hem

Tämä kuva sai viherpeukaloni syyhyämään! Tekisi jo niin kovin mieli iskeä käpälät multaa ja ideoida kaikkia ihania istutuksia ruukkuihin. Vaikka tämä yllä oleva kuva ei nyt ihan täysin vastaa omaa mielikuvaani tulevasta terassista, on siinä silti jotain valloittavaa ja kaunista.  Niin romanttista ja herkkää! Hauska idea laittaa vanha puusohva ulkokäyttöön ja räsymatto pehmusteiden suojaksi. Mummon pelargoniat ovat myös olleet nyt kovin trendikkäitä kesäkukkia, joten saa nähdä laitanko itsekin pastellin vaaleanpunaiset tai valkoiset pelakuut kasvamaan vanhoihin emalikattiloihin niinkuin kuvassa. Tule kesä jo!