25.6.2012

kesäloma!

Niin se vain juhannusviikonloppukin hurahti mukavasti kavereiden kanssa mökillä. Aivan huippuhieno sää antoi kivat rusketusrajat ja iloisen mielen. Nyt sitten nautinkin kesälomasta kolmisen viikkoa, joten täällä saattannee olla hiljaisempaa. Ylihuomenna lähdemme kaupunkilomalle Tukholmaan, jossa sisustuskauppoja ja ihmeteltävää riittää. Odotan niin innolla naapurimaan pääkaupunkiin tutustumista, sillä aiemmat reissut sinne ovat olleet aivan liian lyhyitä kiertelyyn ja katseluun. Tarkoituksena olisi kiertää ainakin suosituimmat sisustusliikkeet, vanhakaupunki, SOFO alue Södermalmilla, nähdä ja kokea koko kaupunki kauneudessaan. Toivottavasti ilmat suosivat meitä sielläkin ja saan räpsittyä kivoja kuvia myös tänne teille jaettavaksi. Palailen kunhan aika on passeli. Nyt lomalla en aio kiirehtiä minnekään.

Så hejdå och vi ses!

17.6.2012

sisustusinspistä kuvista
Kuvat Bolaget

**********************************************************************************Kuvat Bolaget
*********************************************************************************
Kuvat Bolaget
*********************************************************************************

Kuvat Bolaget
*********************************************************************************

Kuvat Bolaget

13.6.2012

kesä!


Pahoittelut hiljaiselosta. On ollut kaikenlaista kiirettä ja puuhaa, joten blogin päivitys on taasen jäänyt toissijalle. Aurinko on saanut oleilemaan ulkona ja terassin sisustus on vienyt myöskin paljon vapaa-ajasta. Nyt näyttäisi kuitenkin melko valmiilta terassin osalta ja seuraava projekti olisikin saada pihamaalle jotain kasvamaan.

Kuten kuvista näkyy, muuttuivat suunnitelmani aika lailla täysin valkoisista kesäkukkaistutuksista. En vain kertakaikkisesti ehtinyt ajoissa hyväkuntoisten valkoisten kukkien ostoon. Pajuamppeleihin päätyi sitten vaaleanpunaista Miljoonakelloa. Kauniit ovat nekin, vaikkei ihan täysin sitä mitä suunnittelin. Toukokuun puolella istuttamani yritit ovat lähteneet hyvin kasvamaan ja erityisen tuuheana kasvaa tuo kuvassa näkyvä Basilika. Sen tuoksu on niin hurmaava, ehdottomasti yksi lempiyrttini!

Niin ja ensi viikolla alkaa kolmen viikon kesäloma! Huippuihanaa! Kesän ajan täällä saattanee olla siis hiljaisempaa, mutta yritän aina silloin tällöin jotain tänne postailla. Kertokaahan ihmeessä, jos teillä on jotain postaustoiveita! Mielelläni otan ideioita vastaan.:)

3.6.2012

love the color of woodKuvat Fantastic Frank via Emmas Designblogg
Kerrassaan kauniita kuvia! Niin valoisaa ja avaraa ja tähän tilaan tuo mahonginruskea puu sopii todella kauniisti. Ei näitä kuvia voi kuin ihailla!

lankaköynnösIstuttelin toissapäivänä Lankaköynnöstä sinkkiämpäriin ja voi ihanuus kun tuo yhdistelmä on niin minun makuuni! Kylmien öiden vuoksi olen tuonut ulkokukat sisälle ja sattumalta nostin tuon köynnöskasvin keittiön pöydälle ja siihenhän se sopi kuin nakutettu. Ulkona on vieläkin kostea ja kolea ilma, joten pidän tuon kukan sisällä siihen saakka kunnes ilmat taas lämpenevät.  Myös ystävältäni saatu Dahlia-kimppu kaunistaa olohuoneen sohvapöytää. Valkoisena tuo kerroksellinen kukka on poikkeuksellisen kaunis!