3.3.2013

long time no see "Täytyi palata lähtöruutuun, jotta matka voi taas jatkua."

Hiljaisuudelle täällä on ollut syynsä, enkä niistä sen tarkemmin halua avautua. Sen verran kuitenkin, että olen oivaltanut elämässä suuria asioita. Tuntuu kuin olisi silmät kiinni kulkenut vuodet. Niin moni asia on saanut avaamaan silmät ja pysähtymään. Aidot asiat ovat saaneet merkityksen. Olen lukenut filosofi Eckhart Tollen kirjaa "Uusi maa". Tämä ja tapahtumat elämässä pysäyttivät. Suosittelen kirjaa lämpimästi  kenelle tahansa pohdiskelijalle. Moni asia näyttäytyy tämän lukukokemuksen jälkeen eritavalla. 

Minulla on paljon suunnitelmia tulevaisuuden varalle, joista yksi lienee se tärkein: Elä hetkessä. Tämän myötä pienistä asioista nauttiminen on tullut arkeeni ja kiire on vaihtunut rauhaan. Haluan saada elämän jälleen oikeille raiteilleen ja luovuuden kukkimaan. Niin moni rakastamani asia on hävinnyt vuosien varrella ja nyt on aika saada ne takaisin. Pikkuhiljaa ja varmin askelin. 

Uusien ajatusteni myötä tulen todennäköisesti hieman laajentamaan blogini sisältöä. Niistä sitten myöhemmin. Nyt kuitenkin palaan teekupposen ääreen ja haaveilemaan. 

Aurinkoista sunnuntai-iltapäivää kaikille ihanille! <3

 

9 kommenttia:

 1. Tuo elä hetkessä ohje tulee aina vain tärkeämmäksi, kun näitä ikävuosia karttuu - ja aina sen joutuu oivaltamaan uudelleen. Välillä se tuppaa unohtumaan - mutta onneksi joka hetkessä on uuden alku.
  Aurinkoista sunnuntaipäivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Minä oon huomannut tämän hetkessä elämisen viimeisen parin vuoden aikana, kun ollut erilaisia koettelemuksia. Välillä itseä täytyy muistuttaa että miten se nyt menikään Kiitos kirjavinkistä. Täytyypä katsoa kirjastosta löytyisikö sieltä.

  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Elämä on kovin lyhyt, valitettavan moni ei vain sitä ymmärrä. Kun sen oivaltaa, oppii elämään hetkessä. <3
  Välillä pieni pysähtyminen tekee hyvää ja saa uutta perspektiiviä tähän kaikkeen.

  VastaaPoista
 4. "Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain"! ihanaa sisko jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille ihanille! <3

  VastaaPoista
 6. Kenen valmistamia tyynyjä sulla on sohvalla ja sängyllä? Ihanat yhdistelmät!

  VastaaPoista
 7. Hei, ihana koti teillä! Paljon samanlaisia juttuja, joista itsekin tykkään :)
  Toinen savolainen sisustamiseen hurahtanut =)

  Mukavia talvipäiviä ja sisustusintoa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kommenteista! kyllä mieltä lämmittää kovasti, kun on näin ihania lukijoita!<3 Yritän postailla jaksamiseni mukaan, en ota tästä nyt mitään paineita.

  Tyynyt meidän sohvalla on Marimekolta, Tiodesign:lta Ruotsista, Ikeasta ja H&M Home:lta.:) Makkarin kuosilliset tyynyt on myöskin Ikeasta ja H&M Homelta.

  VastaaPoista