11.6.2013

koti siskolle


Heipat! Pitkän sairaslomani aikana olen yrittänyt puuhastella koko ajan kaikkea mielenkiintoista ja mukavaa, jotta mieli pysyisi mahdollisimman positiivisena. Yksi huippuihana projekti osui oikeastaan aivan täydelliseen saumaan, sillä ilman tätä mukavaa projektia aika olisi ainakin ajoittain käynyt pitkäksi. Pikkusiskoni osti ensimmäisen oman asuntonsa ja minä pääsin sisustushommiin. 50 neliön kaksio sai uutta väriä ja kuviota ylleen ja kaikki uudet huonekalut sänkyä myöten. Siskoni muutti siis ensimmäistä kertaa omilleen ja hankittavaa oli todellakin paljon. Tässä vaiheessa yllä pari kuvaa tämän hetken vaiheesta, eli melko hyvässä vaiheessa jo mennään, mutta loppusilaus ja muutamia huonekaluja & tekstiiljä vielä uupuu. Projekti on edennyt aika rauhallisella tahdilla, sillä kiirettä ei ole saanut pitää ja tekemisen on pitänyt olla mukavaa. Tämän viikon loppupuolella menen vilkaisemaan tämän hetken tilannetta, sillä matto- ja sohvatilaukset ovat toivottavasti jo saapuneet. Ehkä räpsin muutaman kuvan taas lisää. Päivittelen tänne siis projektin vaiheita ja jos on kiinnostusta, voin esitellä lähtötilanteen ja muutamia vaiheita projektin kulusta. Mielenkiintoisin vaihehan se on nähdä valmis lopputulos, joten niitä ainakin lupaan tänne laittaa näytille.


3 kommenttia:

  1. Kivan näköistä ainakin näin kahden kuvan perusteella. Mielellään näkisin kuvat mistä on lähdetty liikkeelle saavuttuaan lopputulos :)

    VastaaPoista
  2. Toinen siskosi onkin tästä puhunut ja kehunut kovasti! Olis kivaa nähdä muitakin kuvia, ennen-jälkeen -kuvat etenkin kiinnostaa aina! :-)

    VastaaPoista
  3. Kivalta ja raikkaalta näyttää. Olisi kiva nähdä myös niitä ennen kuvia. :)

    VastaaPoista