30.9.2013

this is my place
Viikko sitten tein pieniä muutoksia olohuoneessa syksyisempään ja lämpimämpään suuntaan. Vaihdoin hieman tyynynpäällisiä, huonekalujen paikkaa ja asettelin piensisustusesineitä uuteen järjestykseen. Ei siis mitään suurta muutosta entiseen, mutta silti olohuone näyttää vähän uudemmalta. Meidän Liitu on jo niin iso tyttö (4,5kk), että saimme laittaa jo matot paikoilleen! Tämä on pienelle koiralle melko harvinaista, että jo näin aikaisin on jo sisäsiisti, sillä usein chihut saattavat vielä puolenkin vuoden iässä lirruutella sisälle. Muutenkin pienen kanssa mennyt kaikki niin hienosti, että ei voi muuta kun antaa tuhat pusua tuolle ihanuudelle.

ps. huonekasvit ovat paitsi nyt trendikkäitä, myös ilmaa puhdistavia! Kannattaa siis hommata muutama kasvi kotiin. Ne tuovat kodikkuutta ja sopivat mitä parhaiten tämän hetken mustavalkoisiin koteihin.


7 kommenttia:

 1. Ihanan raikasta jotenkin! Ah. Ja mikä pieni nessu se siellä sohvalla nakottaa. Meiltäkin nuita löytyy kolmin kappalein. Pienet riiviöt.

  VastaaPoista
 2. Todella kotoisan ja kauniin näköistä teillä! Pusut Liidulle! <3

  VastaaPoista
 3. Hei, mistä nuo matot on? Erityisesti kiinnostaa mistä tuo valkoisempi on ostettu :) Ihana blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen matto on Ikeasta ja beigestä en enää muista mistä XD olisikohan ollut Ellos tms. On jo tosiaan kolme vuotta "vanha" matto, joten en tiedä löytyykö sitä enää mistään. :(

   Poista
 4. Hei, mistä nuo matot on? Erityisesti kiinnostaa mistä tuo valkoisempi on ostettu :) Ihana blogi sinulla! :)

  VastaaPoista