5.3.2013

figure 8


Tässä muutamia huikeita kuvituspiiroksia lapsuudenystäni Taijan luonnoslehtiöstä. Taideteollisessa korkeakoulussa vaatesuunnittelua opiskeleva Taija on monilahjakkuus, jonka kädenjälkeä tulemme varmasti näkemään jatkossa. Hänellä on todenteolla viiva hallussa ja käsittämätön taito piirtää ihmishahmoja. Pistäkäähän siis tyyli ja nimi muistiin, sillä on vain ajan kysymys milloin tulemme näkemään hänen töitään enemmän.

(Jos Taijan työt herättivät kiinnostusta, voit ottaa minun kauttani häneen yhteyttä.)

3.3.2013

long time no see "Täytyi palata lähtöruutuun, jotta matka voi taas jatkua."

Hiljaisuudelle täällä on ollut syynsä, enkä niistä sen tarkemmin halua avautua. Sen verran kuitenkin, että olen oivaltanut elämässä suuria asioita. Tuntuu kuin olisi silmät kiinni kulkenut vuodet. Niin moni asia on saanut avaamaan silmät ja pysähtymään. Aidot asiat ovat saaneet merkityksen. Olen lukenut filosofi Eckhart Tollen kirjaa "Uusi maa". Tämä ja tapahtumat elämässä pysäyttivät. Suosittelen kirjaa lämpimästi  kenelle tahansa pohdiskelijalle. Moni asia näyttäytyy tämän lukukokemuksen jälkeen eritavalla. 

Minulla on paljon suunnitelmia tulevaisuuden varalle, joista yksi lienee se tärkein: Elä hetkessä. Tämän myötä pienistä asioista nauttiminen on tullut arkeeni ja kiire on vaihtunut rauhaan. Haluan saada elämän jälleen oikeille raiteilleen ja luovuuden kukkimaan. Niin moni rakastamani asia on hävinnyt vuosien varrella ja nyt on aika saada ne takaisin. Pikkuhiljaa ja varmin askelin. 

Uusien ajatusteni myötä tulen todennäköisesti hieman laajentamaan blogini sisältöä. Niistä sitten myöhemmin. Nyt kuitenkin palaan teekupposen ääreen ja haaveilemaan. 

Aurinkoista sunnuntai-iltapäivää kaikille ihanille! <3