23.7.2013

kaunis koti!
Kuvat ArcDaily
En voinut olla jakamatta näitä inspiroivia kuvia tästä pikkuruisesta 29 neliön nerokkaasta kodista! Tässä kodissa on käytetty kaikki neliöt tehokkaasti ja luovasti hyväksi. Vaaleat pinnat ja korkea huonekorkeus antavat huomattavasti suuremman kodin vaikutelman kuin mitä se todellisuudessa onkaan. Rakastan näitä pienten tilojen nerokkaita säilytysratkaisuja ja erityisen paljon tykästyin tässä huoneistossa puristelevystä tehtyyn parveen ja hyllykköön, joka samalla toimii kirjahyllynä. Loistavaa kerrassaan!

uusi työpiste

Viikko sitten kävimme pikavisiitilla Helsingissä ja pääsin käymään muutamassa lemppari sisustusliikkeessä. Yksi niistä on vasta Ruotsista Suomeen rantautunut Granit, josta olisin voinut ostaa lähestulkoon kaiken mahdollisen. Paljonhan sieltä toki mukaan lähti tavaraa mm. toimistotarvikkeita, keittiövälineitä, ruukkuja, purnukoita jne. Nougat liikkeestä taasen löysin ihanat Ylva Scarpin kortit ja Tine K. Homen marokkolaiskannun, joka vilahti aiemmassa postauksessa. Granitin tuotteilla uudistinkin sitten hieman työpistettäni ja ilmehän muuttui aika lailla. Ihanin löyty tuolta ruotsalaisputiikista oli liitutaulumaalitarra-arkit ja vesiliukoinen valkoinen tussi, jolla voi kirjoitella esim. peileihin ja lasiin.

vihertää
Vihersisustaminen on puraissut nyt ihan toden teolla! Muutamat uudet kasvit ja luonnosta kerätyt koiranputket antavat paljon lisäilmettä ja tuovat kotoisuutta. Erityisen ihastunut olen tuohon keittiön pöydällä olevaan pitsilehtiseen kukkaan nimeltä Fittonia, jonka bongasin -mistäkäs muustakaan- kuin Ikeasta. Tuo hemaisevan kauniin haalean vihreä on nyt ihan lemppari huonekasveissa. Myös mehikasvit kiinnostaisivat, joten seuraava kukkaostos lieneekin selvä. Lenkkipolut ovat muuten mitä mahtavimpia paikkoja bongata kauniita heiniä, kukkia ja oksia! Melkein joka viikko tuon mukanani jotain vihreää maljakkoihin, ja mikä parasta ne eivät maksa mitään. Seuraavaksi maljakkoihin taitaa päätyä takiasia, jotka ovat nyt kauniissa vaalean violetissa nupussa.

onni


Ja niin se voi yllättäen suru kääntyä onneksi! Hyvät kontaktit ja onni toivat meille pienen valkoisen tyttöpennun nopeammin kuin osasimme odottaa. Ihana karvapallero löytyi läheltä Helsinkiä, joten reissaamista on luvassa loppuviikoksi. Haemme hauvvavauvvan kotiin jo sunnuntaina. Oi tätä onnen tunnetta!

7.7.2013

Kun on oikein pieni

"Kun on oikein pieni
voi lentää linnun untuvalla,
nukkua orvokinlehden alla,
kun on oikein pieni.


Kun on oikein pieni,
voi keinua heinässä heiluvassa,
levätä kukassa tuoksuvassa,
kun on oikein pieni.


Kun on oikein pieni,
voi istua lumihiutaleille,
ja liitää maailman tuulien teille,
kun on oikein pieni."

Niin se voi hetkessä muuttua onni suruksi. Meille tarkoitettu hauvvavauvva kuoli perjantai iltana viikon vanhana. Jotenkin tahdon uskoa, että kaikella on tarkotuksensa, mutta tämän tapahtuman kohdalla en oikein ymmärrä tätä karman kieroutunutta lakia. Pentu kun tuntui heti niin omalle ja rakkaalle. Ajatukset on täytynyt kuitenkin saada toisaalle ja aloittaa haaveilu uudelleen. Alkuun palaaminen tällaisen onnen kohdalla tuntuu vain niin kovin raskaalle, mutta toivoa on edelleen. Mieli tuntuu olevan jo sen verran vahva, että tämä ei kuitenkaan täysin romahduttanut pohjalukemiin, vaikkakin huomaan hetkeksi ilon hävinneen.