20.8.2013

stripesKuvat Coco Lapine
Oijoi miten kaunis koti! Löysin 3D kuvat blogista Coco Lapine ja olin myyty samantien. Niin ihanan selkeää, mustavalkoista ja täynnä kauniita tekstiilejä ja huonekaluja. Olen jo pitkään kuumotellut tuota Normann Copenhagenin Tablo-sohvapöytää ja vielä joskus aion sen kyllä meille hankkia. Tällainen sisustussuunnitelma iskee kyllä minuun ja ihan täysillä!

18.8.2013

house doctor

House Doctorin uutuuksista löytyi vaikka mitä ihanaa! Kokosin muutamista lemppareista kollaasin, joista ehdottomat lempparit ovat raidallinen pyykkipussukka ja musta rottinkirahi. Tuo suuri vanerinen kaappikin sopisi ihanasti työhuoneeseen, jos siis sellainen olisi olemassa. Kurkatkaapa itse suosikkinne House Doctorin sivuilta KLIK


los angeles


Olen pongannut näitä julisteita nyt lähiaikoina muutamista blogeista ja tietysti mennyt ihastumaan julisteiden hauskaan ideaan ja graafiseen ilmeeseen. Oma suosikkini on tuo Los Angeles posteri, mutta kyllä kelpuuttaisin noista oikeastaan minkä tahansa. Meidän olohuoneen seinä kaipailee edelleenkin kolmatta selkeäkuvioista taulua rykelmään, joten laitetaan mietintämyssyyn tämä. Julisteita saapi tilattua täältä KLIK.

17.8.2013

napero


Tässä on meidän ihana pieni valkoinen pallero Liitu. Typykkä koitiutui meille kolme viikkoa sitten ja aika on hurahtanut tämän sydänten murskaajan kanssa kuin siivillä. Liitu on tuonut niin paljon iloa elämään, että sitä on hankala edes sanoin kuvailla. Miten voikin noin pieni höpö tehdä ihmisen niin onnelliseksi.