30.9.2013

this is my place
Viikko sitten tein pieniä muutoksia olohuoneessa syksyisempään ja lämpimämpään suuntaan. Vaihdoin hieman tyynynpäällisiä, huonekalujen paikkaa ja asettelin piensisustusesineitä uuteen järjestykseen. Ei siis mitään suurta muutosta entiseen, mutta silti olohuone näyttää vähän uudemmalta. Meidän Liitu on jo niin iso tyttö (4,5kk), että saimme laittaa jo matot paikoilleen! Tämä on pienelle koiralle melko harvinaista, että jo näin aikaisin on jo sisäsiisti, sillä usein chihut saattavat vielä puolenkin vuoden iässä lirruutella sisälle. Muutenkin pienen kanssa mennyt kaikki niin hienosti, että ei voi muuta kun antaa tuhat pusua tuolle ihanuudelle.

ps. huonekasvit ovat paitsi nyt trendikkäitä, myös ilmaa puhdistavia! Kannattaa siis hommata muutama kasvi kotiin. Ne tuovat kodikkuutta ja sopivat mitä parhaiten tämän hetken mustavalkoisiin koteihin.


19.9.2013

kuumottaa

Forme Jazz-matto Stockmann, Normann Copenhagen Tablo-sohvapöytä Finnish design shop, Leran-kattovalaisin Ikea, Hay puinen käsi Finnish design shop, David Ehrenstråhle Francisco-posteri Arilleriet.se, Chatwal & Johnsson ruudullinen tyynynpäällinen Artilleriet.se, tyynynpäälliset Ellos

Sisustuskärpänen on puraissut pitkästä aikaa ja mieli haaveilee kaikista ihanista uutuuksista. Jos olisi reippaasti ylimääräistä rahaa, hankkisin olohuoneeseen piristystä yllä olevilla tuotteilla. Raitakuosi jatkaa voittokulkuaan ja tuollainen simppeli mustaraitainen matto olisi ihana piristys meidän lattialle. Uutta kattovalaisinta olen myös mietiskellyt ja melko edullisesti vaihto tapahtuisi tuohon suureen rottinkiseen valaisimeen, jonka laittaisin roikkumaan sohvapöydän ylle melko alas saakka. Raitakuosin rinnalle olen alkanut kaipailemaan jotain salmiakkaruudullista kuosia ja löysin ihanan ikat-värjätyn tyynynpäällisen uudesta ruotsalaisesta nettikaupasta KLIK. Milk-pöytälamppua olen kuumotellut jo piiiiitkään, voisiko joulupukki vaikkapa tuoda tuollaisen? *vinkvinkvink* Nomutta sehän tiedetään, että toistaiseksi nämä jäävät vaan haaveiluasteella, sillä töitä pitää paiskia aika lailla ennenkun saan säästettyä rahat noihin.