10.2.2014

new carpet on the floor

Heipparallaa! Olen yrittänyt kerätä motivaatiota tänne kirjoittamiseen, ja nyt vihdoin ja viimein sain aikaiseksi tarttua kameraan ja kuvailla kodin uusimpia hankintoja. Sisustusinto on myös herännyt talviuniltaan, joten kodin suhteen tekisi mieli tehdä pajonkin edukkaita muutoksia. Uudet projektit vievät myös sisustusajatukset uusille urille, joten voi olla hyvinkin mahdollista, että tänne tulee postauksia useammin. Kurkkailkaapa siis silloin tällöin näille sivuille!

psssst. Suurin syy blogin hiljaisuudelle on ollut puhtaasti laiskuus ja koneen äärellä istumisesta johtuva järjetön niskajumi ja sen myötä kestämätön päänsärky. Onko teillä heittää hyviä idiksiä läppärillä työskentelyn erkonomialle?

psssst psssst. Onko teillä toiveita/idiksiä postauksille? Jos, niin laittakaahan kommenttiboksiin! Nyt tarvittaisiin vähän uutta tuulta tähän hommaan!

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Ihana sisustus! Mistä toi sun musta tikashylly on ostettu jos saanen udella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voi kiitos sinulle kehuista, ja suuren suuret pahoittelut etten ole vastannut kysymykseesi ajoissa. so sorry! Tikashyllykkö on ostettu kauan kauan sitten Ikeasta, maksoi vielä silloin 9,95 €! Vastaavia olen nähnyt myynnissä siellä edelleenkin ja Kodin1 myös samantapaisia mutta aika paljon hinnakkaampia. Kannattaa käydä kurkkaamassa nämä liikkeet ainakin. :)

   Poista
  2. Mukavan halpa mitä muihin vertaa! Kiitos paljon! :)

   Poista