13.4.2014

new home!


Nyt se on virallista: muutamme kesäkuun loppuun mennessä uuteen kotiin! Jeij! Saimme myytyä nykyisen kodin alle kolmessa viikossa ja uuden kodin kauppapaperit kirjoiteltiin toissapäivänä. Niin ne vaan asiat lutviutuu! Parasta tässä on vielä se, ettei meidän tarvitse muuttaa välissä vuokralle, vaan uusi koti valmistuu tosiaan kolmen kuukauden päästä ja näin saadaan luovutettua nykyinen koti uusille asukkaille suoraan muuton jälkeen.

Uusi koti on kaksikerroksinen 80 m2 rivitalo-kolmio, jossa on iso terassi ja parveke järvinäköalalla. Oijoi! Sijainti on myös hurjan hyvä: S-market n. 500 m, päiväkoti tien toisella puolella, uimarantaan n. 100m ja bussit kulkee kaupan vierestä 15 min välein. Muutamme siis 1,5 km päähän nykyisestä kodistamme Kuopion asuntomessualueelle (jos muistatte, Kuopiossa oli messut vuonna 2010). Asuinalue pysyy siis hyvin tuttuna ja lenkkimaastot samana. Olen niin tykästynyt asumaan täällä Kuopion Saaristokaupungissa, ettei minua saa täältä pois ihan hetkeen. Rakastan sitä, että luonto on lähellä ja pääsen reippailemaan metsään, järvi ja uimarannat löytyvät niinikään vierestä ja liikenneyhteydet pelaavat moitteettomasti. Voisiko siis enempää toivoa? Ainiin uusi kuntosalikin avautui viime vuoden vaihteessa 2 km päähän!

Viime viikko olikin aika kiirusta valintojen suhteen, minkälaiset pinnat ja kalusteet valitsisimme tulevaan asuntoon. Toki minulla oli aika selvä visio siitä, mitä haluan seuraavaan kotiin ja se tietysti helpotti valintojen tekemistä hurjasti. Laattavalinnat oli ehkä haastavimmat, sillä olisin halunnut hieman laajemman skaalan valikoimaa mitä uudiskohteeseen oli annettu. No mutta hyvät valinnat kuitenkin saatiin ja se on pääasia! Ehkä olisin ollut sitten pää pyörällä, jos valinnanvaraa olisi ollut liikaa. Hahah :D koskaan ei ole hyvä.

Kertoilen kohta lisää, mitä valintoja sitä tulikaan sitten uuteen kotiin tehtyä!


7 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Oi oi, kuulostaapa ihanalle. Onnea!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudesta kodista!
  Asuinalueenne kuulostaa tosi ihanalle:)

  VastaaPoista
 4. Mahtava blogi, jonne löysin tänään. Monia ihania sisustusideoita juuri minun makuuni. Onnea uuteen kotiin. Täällä myös muutto Saairstokaupunkiin uuteen kotiin edessä viikon päästä, joten kiva kuulla positiivista myös alueesta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille mukavista kommenteista! <3

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin! Kuulostaa kovin samalta kuin oma uusi kotini, jossa kuukauden päivät olen asustellut. :) Täällä tosin ei järvinäkymää, mutta vieressä kuitenkin. ;) Sisustusintoa uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista