20.4.2014

new kitchen


Uusi koti ja uudet mitat. Uusi keittiö tulee olemaan hieman ahtaampi kuin nykyinen, ja sempä vuoksi joudumme myymään taas kerran ruokailuryhmän. Kovasti olisin halunnut tuon pöydän uuteen kotiin, mutta se on sen verta pitkä, että ylettyisi kulkuväylälle. Tämän vuoksi hakusessa on siis uusi neljänistuttava pöytä max 150 cm ja siihen passaavat tuolit. Pitkäänhän olen haaveillut pinnatuoleista, ja nyt ne olisi mahdollista sitten saada. Monia muitakin tuoleja olen mietiskellyt, esim. Muuton Visu, Hay:n Hee ja About a Chair ja Eames:n DSW-tuolit ovat kaikki niin i-ha-ni-a! Hieman vaan tyriitä, mutta toki kestävät aikaa. Mietiskellään nyt mitkä menee budjettiin. Ihanahan olisi tehdä sekametelisoppa näistä kaikista, mutta selkeyttä rakastavana korkeintaan yksi tuoli voisi olla muista poikkeava.5 kommenttia:

 1. Moi!

  Itsekin pohdin tätä samaa ongelmaa ystävän kanssa ja tietokonefriikki-kaveri onneksi keksi, että kuva pitää tallentaa jostain syystä png-muotoon. Silloin valkoinen tausta on valkoinen. Ei ollut aiemmin tälläistä ongelmaa, ehkä syy blogspotissa..Toivottavasti onnistuu! :)

  VastaaPoista
 2. Juu, tallenna kuvat png-muotoon, silloin ei muutu harmaaksi. Tuolivalintasi ovat ihania! Tykkään etenkin tuosta Muuton Visu tuolista ja juuri tuon värisenä <3

  VastaaPoista
 3. Itse käytän png-muotoa kuvissa eikä samanlaista ongelmaa ole :) Joten komppaan edellisiä tytsyjä!

  VastaaPoista
 4. thanks you all! ongelma ratkaistu! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sulla:)! Täällä on paljon upeita suunnitelmia ja haaveita, iskee omaan makuunikin ihan täysin!

  VastaaPoista