15.4.2014

valintoja osa 2Laattojen valinta tuottikin ehkä eniten päänvaivaa, mutta samalla valkea-harmaa linjalla mentiin näidenkin suhteen. Eteisen laatta on sävyltään hyvin hyvin vaalean harmaa (ylimmässä kuvassa alimpana) ja kooltaan 30x60 cm.

Kylpyhuoneen lattialaatta on nyt kaikkea muuta kuin tumma, mitä halusin ehdottomasti välttää täällä olevan kalkki-ongelman vuoksi. Elikkäs lattiaan tulee betonin harmaa 10x10cm (yllä olevassa kuvassa oikealla) ja suihkuseinään tehosteeksi valko-harmaa lasimosaiikkilaatta. En voi vaan sille mitään, että olen aina viehättynyt neliöön muotona ja siksipä tuo mosaiikki on meille se ajaton ja ehdoton lemppari. Muutoin kylppärin seinät tulevat valkealla kiiltävällä 30x60cm laatalla. Sauna jatkaa samaa vaalean harmaata teemaa, kun seinät tulevat harmaalla ja lauteet ovat haapaa ja tornikiuas tulee niihin upotettuna. 
Kylpyhuoneessa yksi seinä on tarkoitettu kodinhoitotilaksi, joten sille seinälle tuleekin sitten ihan perus valkeaa kaappia ja pyykinpesukone. Ei siis mitään ihmeellisempää kikkailua.

Pikkuvessan lattialaataksi valitsin 5x5cm keskiharmaan laatan (ylin kuva) ja seinään tulee kiiltävä suuri laatta ainoastaan yhdelle seinälle. WC:n kalusteet muutimme niin, että yläosa tulee kokonaan peilikaappia ja alaosaan tulee suuret laatikot. Aika basic, mutta pieneen tilaan juuri hyvä.


1 kommentti: