21.4.2014

vierashuone


Uuden kodin toinen makuuhuoneista tulee olemaan vieraskäytössä ja samalla minun työhuoneeni. Oijoijoi, mitä luksusta! Saan huoneen, jossa voin levitellä omat inspiskamani levälleen. Taino lähinnä ihaninta siinä on se, että minulla tulee olemaan nyt kunnolla tilaa kaikille luoville jutuilleni. Nykyisestä kodista tähän pikkumakkariin tulee sijoittumaan kaikki kamat työnurkkauksesta, eli pukkijalkapöytä ja hyllykkö. Niiden lisäksi hommaamme sohvan. joka muokkautuu tarvittaessa parisängyksi. Ikean PS Håvet on sohva, joka passaa tähän käyttötarkoitukseen juuri passelisti ja on vielä ilo silmällekin! Makkarin seinillehän valitsin Ferm Livingin Half Moon-tapetin sekä sohvan taakse jäävä seinä maalataan ihanan puuterin vaalealla sävyllä. Tekstiilit mukailevat varmaankin aika lailla musta-valko-harmaa linjaa. Tällainen ajatus minulla nyt toistaiseksi on vierasmakkarista. Seuraavaksi kokoankin päämakuuhuoneen ideakarttaa.

6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa todella hyvältä suunnitelmalta! Tykkään. :)

  VastaaPoista
 2. Voe mahoton, miten minulta on mennyt tällainen Savon helmi ohi! :D Ihana blogi sinulla! Täällä toinen savolaiskollega jää seurailemaan postailujasi!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! On aina niin ilo saada uusia lukijoita! <3 Muuton jälkeen lupaan tormistautua taas kerran tämän blogini kanssa. :D

  VastaaPoista
 4. Hei, tosi kiva blogi sinulla. Kenen sohvan alla oleva matto(?) on? T. ex-kuopiolainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) matto on Kodin1 valikoimasta. Taitaa saada tilattua myös netistä!

   Poista