17.8.2014

loveTältä näyttää meidän 15 neliön makkarissa. Haluaisin joitain kukallisia (!!!) tyynynpäällisiä ehkä sekaan, mutta täytyy nyt vielä pohdiskella. Jostain kumpuaa pieni ihastus romanttisiin tekstiileihin. Don't know why?!  Mutta hyvin samanlaisella linjalla mennään toistaiseksi, kuin edellisessä kodissakin. Tehosteseinä on nyt tosin tumma harmaa, muutoin kaikki aika lailla samalla tavalla kuin ennenkin. Hieman harmittaa, etten valinnut tummempaa harmaata seinän sävyksi tai aluksihan seinä piti tulla ihan mattamustaksi. No mutta onneksi on maaliseinä niin saapipahan muutella sitten joskus mieltymysten mukaan.

pssst. myös tuollainen kanervan roosa voisi olla ihana seinän värinä. hih. Romanttinen puoli minusta on todellakin herännyt henkiin.

8 kommenttia:

 1. Moi! Metsästän hyvää harmaata omaan olkkariin. Voisitko kertoa mikä tän teidän makkarin seinän harmaan sävykoodi on ja kenen maali? :) Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! harmaan seinän koodi on NCS s 3502-B ja taitaa olla Teknoksen väriviuhkasta valittu. :)

   Poista
 2. Hei Annika ja kiitos vastauksestasi koskien g-taulua ja ym. ihanuuksia! Ihanan harmonista teillä huoneesta toiseen :)) Saako vielä udella, mistä on tuo makurin valko-harmaa matto ja sängynpääty ja mitä materiaalia se on?

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on Kodin1:stä ostettu, taitaa olla vielä tämän syksyn mallistossa mukana, joten löytyynnee nettikaupasta myöskin.:) Sängynpäädyn olen itse tehnyt ja se on MDF-levyä, minkä olen maalannut valkoiseksi. :)

   Poista
 3. Minuakin kiinnostaa makkarin matto, mistä hankittu? :) Upea sisustus ja kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Matto on Kodin1:n valikoimasta.

   Poista