17.8.2014

olohuoneesta

 


Nappasin muutaman kuvan kodista ennen lomalle lähtöä maalle, ja tässä pari kuvaa olohuoneesta. Kuvia katsoessa minulle tuli hirmuinen tarve karsia tavaraa ainakin sohvan takana olevalta hyllyltä. Tiedättekö, kun edellisessä kodissa jokaisella tavaralla oli se oma paikkansa ja uuteen kotiin muuttaessa esineet ei meinaa millään löytää kotiaan. Täytyisi ihan ajan kanssa laitella kotia, rauhassa ja harkiten. Vaikka kyllähän tämä ihan minun näköinen on. 

4 kommenttia:

 1. Olohuoneesi kuva pysäytti surffaukseni Indiedays-blogien maailmassa ja ryhdyin tarkemmin tutkimaan blogisi sisältöä. Pidän sisustustyylistäsi ja taidostasi yhdistellä erilaisia kuoseja ja kuvioita sekä värimaailmastasi. Julisteen teksti oli varsinaisesti se, joka sattui silmääni. Tuttavani ovat nimittäin naureskelleet sille, kun kerron, etten koskaan lue kirjoista tai lehdistä artikkeleita. Silmäni malttavat pysähtyä vain kuvien kohdalle. Tutkin niiden värimaailmat sekä silmää miellyttävät muodot ja arvioin alitajuisesti kuvan kauneutta. On aina vähän hävettänytkin tunnustaa tämä "lukutaidottomuus" julkisesti. Mutta kappas vain.. joku arvostettu taiteilija on uskaltanut sanoa sen paljon minua aiemmin ääneen. Nyt mietin hankkisinko omalle seinälleni vastaavanlaisen printin, vai pitäisinkö asian edelleen vain harvojen ja valittujen tietona..
  t. Jade

  ps. asun samalla paikkakunnalla kuin sinä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla näin mieltä lämmittävää palautetta! :) <3 Kuosien yhdistely on kyllä se miun juttu, sillä olen koulutukseltani tekstiilimuotoilija ja erikoistunut nimenomaan kuosisuunnitteluun.:) Se sitten näkyykin kuosien kirjossa kotona. heh. Tuo Andy Warholin lausahdus on näkynyt monessakin blogissa, näitä postereita ei ainakaan toistaiseksi saa tilattua mistään. Ainoastaan Tukholmasta Modernin taiteen museon kaupasta näitä saa ostettua muistaakseni 100 kruunun hintaan. Ei siis kalliita. :)

   Poista
 2. Näyttää tosi harmoniselta, tuoreelta, kauniilta, modernilta ja hauskalta :)

  VastaaPoista