12.8.2014

savolaiset bloggaajat Kuopiossa


Reilu viikko sitten treffasimme muutaman savolaisen sisustusbloggaajan voimin Kuopiossa, ja voi juku miten mukava päivä tuo olikaan! Mukana ilahdutti Maru Nuapurissa-blogista, Kristiina Deko-133 blogista sekä  Emilia Valontalo-blogista. Miitinki piti sisällään putiikkikierroksen kaupungin sisustustarjontaan ja käsityöpaja Vendelan virkkauspajan. 
Myös Savon Sanomien teematuottaja Soili Väisänen oli mukana bloggaajan sekä toimittajan roolissaan. Meistähän olikin sitten aukeaman kokoinen juttu Savon Sanomien Koti ja asuminen liitteessä. 
Tässäpä muutama räpsy päivältä ja lisää voi käydä kurkkaamassa kanssasisarien blogeista.


Aloitimme päivän tosiaan Vendelan käsityöpajalla, jossa ihana Maija opasti meitä virkkauksen saloihin. 
Siinä olisi vierähtänyt tunti jos toinenkin rupatellessa ja virkatessa, mutta aikataulu ei antanut jouston varaa. Päivän suunnittelijat Maru ja Kristiina olivat sopineet kaikkea ihanaa päivän ratoksi ja putiikkikierros jatkui AmandaB:n kautta Picasoon. Design Lettersin Arno Jacobsen kirjainmukit sekä Hayn pahviboxit olivat ehdottomat lempparini, kauniista valaisimista puhumattakaan. Picasso tarjoaa laatua ja tämän hetken sisustustrendejä parhaimmillaan. Ehdoton lemppari sisustusliike minun makuuni.



Sisustusliike Picasosta matka taittui Taito Shopin kautta Marimekokkoon, jossa oli näytillä syksyn uutuus kuosit ja tuotteet. Eniten ihastuin tylsän tyylikkääseen tasaraita kuosiin pussilakanoissa. Myös Sanna Annukan Kukkuluuruu-kuosi ihastutti, mutta väritykset eivät oikein olleet minun makuuni. Voi kumpa tätä kuosia saisi hieman neutraalimmassa värityksessä niin ostaisin tuotteita samointein.


Marimekolta siirryimme Pentikin liikkeeseen, jossa saimme ihan privaatti tuotekatsauksen syksyn uutuuksiin. Eniten tykästyin rouheisiin huonekaluihin, vohvelipintaisiin tekstiileihin sekä metallireunuksiseen peiliin. Paljon oli jo syksyn uutuustuotteita saapunut myymälään, mutta jäimme kaikki neljä bloggaajaa odottelemaan mustavalko-teemaista valikoimaa. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa valikoima syksyn aikana, oli nimittäin sen verta ihania tuotteita tulollaan!


Päivän kruunasi myöhäinen lounas uudessa Panza-ravintolassa, jossa sisustus oli kerrassaan huikea! Kierrätysmateriaaleja ja DIY-ideiota pursuava ravintola tarjosi paitsi hyvää ruokaa, myös iloa sisustussilmälle. Pointsit pojille tunnelmasta ja upeasta miljööstä!


Kiitos ja kumarrus ihanille blogisiskoilleni ikimuistoisesta päivästä ja inspiraatiosta! Tähänhän tämä ei jäänyt, vaan luvassa on neljän pään yhteen lyöminen uudelleen, eiköstä vaan?!



1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat ja teksti. Todellakin, hyviä ideoita on jo pää pullollaan.

    VastaaPoista