24.11.2014

kylpyhuone

Viikonloppuna kuvasin koko kodin siivouksen jälkeen ja muokkailin kuvia tunti tolkulla. Tässä satoa. Jo viides postaus kahden päivän sisään menossa! Whippii! Oikeastihan kuvailin kotia nettisivujani varten, jossa yksi esiteltävistä kohteista tulee olemaan oma koti. Toistaiseksi kun referenssipankki on vielä laskettavissa kahden käsin sormin, on näytettävä osaamistaan kaikin mahdollisin tavoin.
Anyway, tässä esittelyvuorossa meidän kylpyhuone, joka mukailee kodin väriskaalaa. Harmaata, valkoista ja ripaus mustaa. Edellisessä kodissahan meillä oli todella tummaa laattaa , joten jo vaihtelun vuoksi ja käytännönsyistä halusin vuorostaan hyvin vaaleaa laattaa all over. Betoninharmaa lattialaatta ja perus valkoinen killtävä seinälaatta löytyivät perusvalikoimasta ja olivat juuri sitä mitä halusinkin. Tehosteseinän lasimosaiikkilaatta valikoitui puolestaan lisähinnalla. Lasimosaiikin elävä pinta ja kaunis vaalean harmaa sävytys iskivät heti valikoimasta edukseen ja vaikka mietiskelin muitakin vaihtoehtoja, tuntui tämä pieni neliö muotona itselle taaskin omimmalta ja onhan se hyvin ajatonkin.
Sauna on miehen valtakuntaa, ja yhdessä mietimme sinne mukavat ratkaisut. Harmaa paneli seinässä tuo kivasti vaaleat lauteet esille. Kuvassa ei näy kiuasta, mutta se on suurimmaksi osaksi upotettuna lauteisiin ja on siis malliltaan tornikiuas. Kokonaisuudessaan kylpyhuone on hyvinkin toimiva ja siinä on oikein hyvin tilaa kaikkille tarvittaville toiminnoille.

8 kommenttia:

 1. Todella nätin näköistä! Saanko kysyä mistä tuo puinen taso/pöytä on hankittu? Tuo missä pyyhkeitä ja wc-rullia. Sellainen olisi juurikin hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, yllätys yllätys, Ikeasta. :D

   Poista
 2. Ihana kylpyhuone kertakaikkiaan! Löysin blogisi juuri äskettäin ja lisäsin samantien blogloviniin! Haluaisin udella miten tuo pyykinpesukoneen päällä oleva taso on rakennettu? Miten se on kiinnitetty seinään ja mistä olette sen hankkineet? Vastaavanlainen on hakusessa itsellenikin, mutta mietin miten voisin sen toteuttaa tulevaan vuokra-asuntooni.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja tervetuloa lukemaan höpötyksiäni. Kylpyhuoneen taso on kiinni seinässä ja kaapistossa kulmaraudoilla. Kaikki on tullut kalustefirmalta, joten sen tarkemmin en osaa asiasta kertoa. Suunnittelin vain itse budjettiratkaisun kodinhoitotilaan ja halusin kylpyhuoneeseen edes pienen laskutason. :)

   Poista
 3. Hurmaavia kuvia. Tunnistin myös useita samoja esineitä, kun kodissamme :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana kylppäri ja sauna! Ihan vähän pistelee kylppäriremontti (joskus tulevaisuudessa) ja tykkään katsella näin hienoja kylppäreitä :) ..ennen kuin se oma sitten joskus toteutuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) minäkin haaveilen jo seuraavan kotiin (joskus sitten 5-10 vuoden päästä) poreammetta ja kunnon kylpyläfiilistä. hih.

   Poista